Woman black
#topdružba majice #topdružba majice
POPOLN POLETNI ODKLOP S SEMAFORUMOM
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 21. junij 2018

Hvala in dobrodošli na poletnih straneh Semaforuma! Upamo, da te dni preživljate čim manj stresno in da je razlogov za dobro voljo veliko:) En top predlog, kako brez klime lažje zdržati vročino je, da v zmrzovalnik položite dve plastenki vode in ju, ko voda zmrzne, položite pred ventilator, ki bo tako omogočil čisto hudo osvežitev. Top predlog, kako in kje, zabavno ter aktivno preživet najbolj vroče dni v letu, pa imate vi! Počekiraj najboljše Semaforum predloge za popoln poletni odklop:)

KOLESARJENJE PO DOLINI GLINŠČICE

Poletje je idealen čas, ki ga lahko izkoristimo za top odklop na plaži ali pa za športnem podvig v lepem vremenu. V nobenem primeru ne smemo pozabit, da popijemo dovolj vode in da čas največje vročine preživimo v senci, če se le da. To soboto te Mladen vabi na en hud kolesarski izlet in sicer po dolini Glinščice, kjer je nekoč potekala železniška proga. Če si pravi kolesarski navdušenec ali navdušenka, pa lahko skočite še do Porečanke in zraven uživate v top pogledih na Jadransko morje.

https://www.semaforum.si/posts/7711

Gravel bike
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
PLEZANJE V MOJSTRANI

Pravijo, da je v življenju dobro sprobavati nove stvari, premikati cono udobja in tako spoznati sebe v različnih situacijah. Vedno pa je to super počet, če imamo ob sebi nekoga, ki ve kaj dela in mu lahko zaupamo. Matej te na super zabaven način naslednji vikend vabi, da se skupaj odpravita na plezanje v Mojstrano in preživita top športno popoldne. Oglasi se mu kar zdaj!

https://www.semaforum.si/posts/7692

Sport paziente protesizzato
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
ROBINZONSKE POČITNICE

Da imamo ljudje radi divjino in da se včasih poigramo z mislijo, kako bi bilo počitnice preživeti kje na samotnem otoku, dokazuje število priljubljenih filmov na to temo. Od Plave lagune z Brooke Shields, pa do DiCapriove »The Beach«. In tudi na Semaforumu lahko spoznate navdušence nad pravimi počitnicami v samotnem raju ter se jim na otoku blizu Zadra pridružite kar to poletje! Piši Aljažu in skupaj splanirate nepozaben odklop:)

https://www.semaforum.si/posts/7633

Pasman 1
KONCERT EDA SHEERANA

Poletje je že tradicionalno čas najboljših koncertov, ko veliko svetovnih imen nastopi na raznih festivalih ali samostojnih koncertih. Iz Slovenije je blizu kar nekaj privlačnih lokacij, kjer lahko uživamo v najboljših koncertih in na enega takega te vabi Maja. Avgusta se odpravlja na Dunajski stadion Ernst Happel, kjer bo nastopil Ed Sheeran. Napiši ji sporočilo in skupaj preživite top večer!

https://www.semaforum.si/posts/7717

Ed sheeran 5149760402
Nazaj na blog
Preberi še
Depositphotos 89596810 xl 2015m 850x400
Najlepši božični izlet v Hallstatt in okoli Wolfgangsee
Portoroz 1077
Prižigi lučk po slovenskih mestih, ki jih ne smete zamuditi
Image
Top božični izlet: Zagreb in kulinarično Zagorje
Cskp pri gimo lu i
Sobotni prižigi lučk
Screenshot 2019 11 26 at 19 44 29
Najlepši božični izlet v Trst
+