Woman black
#topdružba majice
GLADIATOR ZA EN DAN
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 13. marec 2018

Morda nas je samo »2 milijona«, a ko bi se toliko raznolikih ljudi zbralo na enem mestu, bi bilo idej za druženje gotovo dvakrat toliko :) Zima gre počasi h koncu in ker smo Semaforumovci ob prvih toplejših temperaturah že polni idej, kako aktivno preživeti popoldne po Sloveniji, ti od teh v nadaljevanju predstavljamo Top 4. Od gladiatorstva v Portorožu do akrobatske joge v Celju, pridruži se tisti, ki ti je najbolj všeč :)

TAROK V MARIBORU

15 let nazaj, je bil virtualni svet pobeg od realnega, danes pa je realni svet pobeg od virtualnega. Bi se strinjal s tole mislijo, ki sem jo ujel zadnjič na kavi? Deklič bi k njej verjetno prikimal – vabi te namreč na druženje in partijo taroka, saj, kot pravi, se je spletnih igralnic naveličala. Če si v Mariboru in imaš frej popoldne, se ji oglasi.
https://www.semaforum.si/posts/5943

Group of adults playing cards by poolside of hotel 200165007 001 58a6f8595f9b58a3c91abf75
AKROJOGA V CELJU

Okej, vprašanje: Se ti je že zgodilo, da si v parku opazil družbo, ki so kje na travi pod krošnjami dreves, izvajali odbite akrobacije, bili v paru, eden na drugem v zraku in zraven zgledali, kot da se majo res fajn? No, velika verjetnost je, da si srečal skupinico, ki je izvajala akrojogo. Le ta je med aktivnimi vse bolj priljubljena, zdajle pa imaš šanso, da jo preizkusiš tudi ti! Anja iz Celja te vabi, da se ji pridružiš, saj akrojoge pač ne moreš izvajati sam :)
https://www.semaforum.si/posts/5970

Bgvu 1 web 1a acroyoga 6
ŠAH V LJUBLJANI

Čisto resna debata že leta teče o tem, ali je šah pravi šport ali ne Pa poglejmo – za partijo moraš biti v dobri kondiciji, da si lahko maksimalno zbran, šah igrajo na Olimpijskih igrah, profesionalci pa morajo uspešno opraviti vse teste na doping. Nam se tako sliši, kot čisto pravi šport. Simon iz Ljubljane že išče družbo šahistov, a verjamemo, da se bo šlo za veliko bolj sproščeno partijo
https://www.semaforum.si/posts/5978

Paris playing chess at the jardins du luxembourg 2955
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
URBANI GLADIATOR V PORTOROŽU

Urbani gladiator v Portorožu
Vsi vemo, da na Primorskem živijo ljudje, posebno dobre volje. Radi imajo sonce in morje ter so skozi vso leto neverjetno nasmejani. Poleg toplejših temperatur, pa jih tako pozitivne držijo tudi njihove nore ideje. In pazite to – v soboto lahko v Portorožu postaneš gladiator za en dan! Gre za tek z ovirami ali oviratlon, med katerim dodobra spoznaš, kako spreten in vzdržljiv si, hkrati pa utrdiš odnose v svoji ekipi. Matic je z družbo že prijavljen, z veseljem pa te vzamejo s seboj. Aja, pa nič se sekirat, pravi, da bo vse v čisto primorskem stilu – ena velika fešta
https://www.semaforum.si/posts/5953

Mg 0044
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Parenzana magic 1030x686
Top Semaforum aktivnosti, za katere moraš slišati
Glorun
Kam za vikend?
Zapotoski slapovi 800x800
Top Semaforum izlet: Trenta
171673 stersruten copyright wwwnaturaaktivcom
Top športno poletje
Wr spd
Najboljši vikend dogodki
+