Woman black
#topdružba majice #topdružba majice
Adrenalinsko poletje
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 10. julij 2018

Ko pride poletje, s seboj vedno prinese željo po avanturah, užitku in potovanjih. Tretji teden počitnic se je že začel in če bi letos radi probali nekaj norega, je današnji blog prav za vas:) Preveri, kako in kje lahko poletje preživiš totalno odštekano!

SKOK S PADALOM

Okej, sigurno vsak izmed nas pozna nekoga, ki se skoka s padalom boji in nekoga, ki si to noro želi sprobat. Lahko da celo poznate koga, ki mu je družba skok s padalom kupila za rojstni dan, v vsakem primeru pa velja, da je to top adrenalinska dejavnost, ki najbolj sede prav poleti! Pri nas deluje ogromno padalskih društev, s katerimi so skoki varni in nepozabni, vedno pa je na tak podvig najlepše odditi z dobro družbo – s Semaforumom spoznaj tiste, ki si to upajo:)

Https blogs images forbes com sanjeevagrawal files 2015 07 parachute
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
ZIP LINE

Velikokrat se nad nečim navdušimo, ko to vidimo na televiziji. In če sem in tja pogledate Discovery Channel, smo prepričani, da si že predstavljate, kako zgleda adrenalinska vožnja po jekleni vrvi, imenovana »zipline«. V Sloveniji je ena najbolj popularnih točk za to v Bovcu, pri nas pa najdete še kar nekaj ostalih top lokacij, ki imajo skupno vsaj eno stvar: čudovite razglede, v katerih med vožnjo uživate :)

Lead04
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
BUNGEE JUMPING

Ne obstaja bolj norega načina za dvig adrenalina, kot se pustit privezat za elastično vrv in z njo skočit z mostu. Kar nekaj ljudi pravi, da moraš bit za to malo nor in bi rekli, da imajo čisto prav. A norost sploh ne škodi in če imate tudi vi željo po »bungee jumpingu«, naj vas razveselimo, da je po skoku vsak rekel le, zakaj ni šel že prej! Ena najlepših točk v Evropi se za to top aktivnost nahaja prav v Sloveniji in sicer v Solkanu na mostu nad Sočo.

Go pro bungee 2
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
PUSTOLOVSKI PARK

Ljudje smo kul. Veliko stvari znamo in med drugim smo se na neki točki spomnili, da je dolgčas sedeti doma in da lahko energijo, ki nam ostane, pokurimo v parkih, kjer se na polno pleza, skače in premaguje ovire. Tako so nastali pustolovski parki in v Sloveniji jih imamo ogromno. Skupaj z družbo morate to poletje obvezno obiskati katerega od njih!:)

Fotka za adrenalin park
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Depositphotos 89596810 xl 2015m 850x400
Najlepši božični izlet v Hallstatt in okoli Wolfgangsee
Portoroz 1077
Prižigi lučk po slovenskih mestih, ki jih ne smete zamuditi
Image
Top božični izlet: Zagreb in kulinarično Zagorje
Cskp pri gimo lu i
Sobotni prižigi lučk
Screenshot 2019 11 26 at 19 44 29
Najlepši božični izlet v Trst
+