Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
Adrenalinsko poletje
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 10. julij 2018

Ko pride poletje, s seboj vedno prinese željo po avanturah, užitku in potovanjih. Tretji teden počitnic se je že začel in če bi letos radi probali nekaj norega, je današnji blog prav za vas:) Preveri, kako in kje lahko poletje preživiš totalno odštekano!

SKOK S PADALOM

Okej, sigurno vsak izmed nas pozna nekoga, ki se skoka s padalom boji in nekoga, ki si to noro želi sprobat. Lahko da celo poznate koga, ki mu je družba skok s padalom kupila za rojstni dan, v vsakem primeru pa velja, da je to top adrenalinska dejavnost, ki najbolj sede prav poleti! Pri nas deluje ogromno padalskih društev, s katerimi so skoki varni in nepozabni, vedno pa je na tak podvig najlepše odditi z dobro družbo – s Semaforumom spoznaj tiste, ki si to upajo:)

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
ZIP LINE

Velikokrat se nad nečim navdušimo, ko to vidimo na televiziji. In če sem in tja pogledate Discovery Channel, smo prepričani, da si že predstavljate, kako zgleda adrenalinska vožnja po jekleni vrvi, imenovana »zipline«. V Sloveniji je ena najbolj popularnih točk za to v Bovcu, pri nas pa najdete še kar nekaj ostalih top lokacij, ki imajo skupno vsaj eno stvar: čudovite razglede, v katerih med vožnjo uživate :)

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
BUNGEE JUMPING

Ne obstaja bolj norega načina za dvig adrenalina, kot se pustit privezat za elastično vrv in z njo skočit z mostu. Kar nekaj ljudi pravi, da moraš bit za to malo nor in bi rekli, da imajo čisto prav. A norost sploh ne škodi in če imate tudi vi željo po »bungee jumpingu«, naj vas razveselimo, da je po skoku vsak rekel le, zakaj ni šel že prej! Ena najlepših točk v Evropi se za to top aktivnost nahaja prav v Sloveniji in sicer v Solkanu na mostu nad Sočo.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
PUSTOLOVSKI PARK

Ljudje smo kul. Veliko stvari znamo in med drugim smo se na neki točki spomnili, da je dolgčas sedeti doma in da lahko energijo, ki nam ostane, pokurimo v parkih, kjer se na polno pleza, skače in premaguje ovire. Tako so nastali pustolovski parki in v Sloveniji jih imamo ogromno. Skupaj z družbo morate to poletje obvezno obiskati katerega od njih!:)

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+