Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
NAJBOLJŠI POLETNI FESTIVALI V SLOVENIJI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 11. julij 2018

Velikokrat kje preberemo, da se mlade generacije ne znajo več družit. Da so igrišča prazna, da so telefoni postali del vsake pijače in da se v živo pogovarjamo manj, kot nekoč. A čeprav včasih res izgleda, kot da je to prihodnost, ki nas čaka, temu ne verjamem povsem. Ljudje smo po sebi še vedno zelo socialna bitja in druženje med seboj potrebujemo - tega pa ne more nadomestiti nobena naprava. In ko z malo drugačnimi očmi pogledamo na družbo, opazimo, da je dosti igrišč pravzaprav polnih, da kar nekaj ljudi telefon še vedno raje pusti v žepu in da si imamo v bistvu ogromno za povedat. Še eden od dokazov, da brez druženja ne gre, pa je število festivalov, ki vsako leto med seboj poveže ogromno ljudi. Počekiraj, kateri te čakajo letos poleti in se tja odpravi skupaj s top Semaforum družbo:)

PIVO IN CVETJE

Eden najbolj hudih festivalov se vsako poletje dogaja v Laškem. Pivo in cvetje res pritegne kup vrhunskih slovenskih in svetovnih imen, najboljša stvar pri tem pa je, da je vstop brezplačen. Predlagamo, da s prihodom vseeno pohitiš, saj se je festival začel danes, trajal pa bo do konca tedna:)

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
METALDAYS

Slovenija spada med najmanjše in najmanj poseljene države na svetu, a vseeno se lahko pohvalimo z nekaj svetovnimi stvarmi. Ena izmed njih je gotovo hudo popularen festival metal glasbe, Metaldays, ki ga obiščejo ljudje širom Evrope. Hudo! Tudi letos bo v Tolminu in sicer od 22.7 do 28.7.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
JAZZINITY

Zdajle pa gremo na dolenjsko! Vsakega avgusta se Novo mesto spremeni v prestolnico jazza, kjer čisto v centru poteka Jazzinity, mednarodni jazz festival in delavnica. Skozi dan se lahko mladi glasbeniki od profesionalcev naučijo en kup stvari in znanja, popoldne in zvečer pa je čas za koncerte. Jazzinity traja med 13.8 in 18.8.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
LETNI ODER RUŠE

Čisto na koncu poletja pa nas čaka en zelo poseben festival. Poseben pa ni le zaradi hudo pestrega dogajanja, temveč že zaradi samega ambienta, v katerem se dogaja - Letni oder Ruše je namreč postavljen v kamnitem amfiteatru sredi smrekovega gozda. Med drugimi bo nastopil Tony Cetinski, s predstavo »Đurologija« Branko Đurić, vse skupaj pa bo trajalo med 24.8 in 1.9.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+