Woman black
#topdružba t-shirts #topdružba t-shirts
Stay home! Help stop the spread of COVID-19.
Stay home! Help stop the spread of COVID-19.
NAJBOLJŠI POLETNI FESTIVALI V SLOVENIJI
Author:
Semaforum Blog
Published 11. July 2018

Velikokrat kje preberemo, da se mlade generacije ne znajo več družit. Da so igrišča prazna, da so telefoni postali del vsake pijače in da se v živo pogovarjamo manj, kot nekoč. A čeprav včasih res izgleda, kot da je to prihodnost, ki nas čaka, temu ne verjamem povsem. Ljudje smo po sebi še vedno zelo socialna bitja in druženje med seboj potrebujemo - tega pa ne more nadomestiti nobena naprava. In ko z malo drugačnimi očmi pogledamo na družbo, opazimo, da je dosti igrišč pravzaprav polnih, da kar nekaj ljudi telefon še vedno raje pusti v žepu in da si imamo v bistvu ogromno za povedat. Še eden od dokazov, da brez druženja ne gre, pa je število festivalov, ki vsako leto med seboj poveže ogromno ljudi. Počekiraj, kateri te čakajo letos poleti in se tja odpravi skupaj s top Semaforum družbo:)

PIVO IN CVETJE

Eden najbolj hudih festivalov se vsako poletje dogaja v Laškem. Pivo in cvetje res pritegne kup vrhunskih slovenskih in svetovnih imen, najboljša stvar pri tem pa je, da je vstop brezplačen. Predlagamo, da s prihodom vseeno pohitiš, saj se je festival začel danes, trajal pa bo do konca tedna:)

Pivocvetje19
Clicking the button below will create an activity.
METALDAYS

Slovenija spada med najmanjše in najmanj poseljene države na svetu, a vseeno se lahko pohvalimo z nekaj svetovnimi stvarmi. Ena izmed njih je gotovo hudo popularen festival metal glasbe, Metaldays, ki ga obiščejo ljudje širom Evrope. Hudo! Tudi letos bo v Tolminu in sicer od 22.7 do 28.7.

Maxresdefault
Clicking the button below will create an activity.
JAZZINITY

Zdajle pa gremo na dolenjsko! Vsakega avgusta se Novo mesto spremeni v prestolnico jazza, kjer čisto v centru poteka Jazzinity, mednarodni jazz festival in delavnica. Skozi dan se lahko mladi glasbeniki od profesionalcev naučijo en kup stvari in znanja, popoldne in zvečer pa je čas za koncerte. Jazzinity traja med 13.8 in 18.8.

Jazzinty novo mesto
Clicking the button below will create an activity.
LETNI ODER RUŠE

Čisto na koncu poletja pa nas čaka en zelo poseben festival. Poseben pa ni le zaradi hudo pestrega dogajanja, temveč že zaradi samega ambienta, v katerem se dogaja - Letni oder Ruše je namreč postavljen v kamnitem amfiteatru sredi smrekovega gozda. Med drugimi bo nastopil Tony Cetinski, s predstavo »Đurologija« Branko Đurić, vse skupaj pa bo trajalo med 24.8 in 1.9.

20170826 letni oder ruse 23 photo nejc ketis 1030x686
Clicking the button below will create an activity.
Back to blog
Read more
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
Steep karst cliffs of el nido in palawan adapt 1900 1
To so TOP 4 potovanja, za katera se ta hip išče družba
240214740
Najlepši izleti za valentinovo po Sloveniji
Secovljske soline solinar
Najbolj zanimivi muzeji v Sloveniji
+