Woman black
#topdružba majice
GREMO NA MORJE!
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 17. julij 2018

V službi so najbolj hecni prav pogovori med poletjem, ko vsi drug drugega sprašujemo, kdaj in kam gremo na dopust, čakamo pa samo, da se začne naš. In da ti letos med poletnimi sigurno ne bo dolgčas, se kar nekaj Semaforumcev odpravlja na morje. Počekiraj, komu se lahko pridružiš na jadrnici, pri potapljanju ali pa še kje!:)

POTAPLJANJE

O, hudo! Potapljanje je sigurno ena od top aktivnosti, ki jih lahko počneš v morju in to na veliko različnih načinov: Z masko, "na vdih" ali pa s polno opremo. Ela išče družbo prav za to, zato se ji oglasi in skupaj splanirajte dopust!:)

Dollarphotoclub 32504196
POLETJE V NEUMU

Štejejo malenkosti, pravi misel, ki pa še kako drži. Bosanska obala je dolga le 20km, a se na njej skriva prisrčno mesto Neumn, kamor se konec avgusta odpravlja tudi Erika. Za umirjen odklop, ji piši!

Ext1 xl
ŠRILANKA ALI TAJSKA

Poletje je super prilika, ko imamo več časa in manj obveznosti, da odpotujemo dlje in spoznamo druge kulture. Sara in njen fant si tako želita obiskat Azijo in vaju vabita zraven. V planu sta Šrilanka ali Tajska, oglasita se jima in se odločite skupaj:)

Beach
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
JADRANJE OB HRVAŠKI OBALI

Poleg potapljanja in surfanja, je ena od hudo priljubljenih poletnih aktivnosti jadranje. Če si si vedno želel preživeti čas na jadrnici, se ti zdajle ponuja top možnost! Družba veselih Primorcev se na začetku avgusta odpravlja na jadranje, iz Izole proti Dalmaciji. Pridruži se jim in piši Aleksu:)

Italy yacht sailing stromboli
Nazaj na blog
Preberi še
Parenzana magic 1030x686
Top Semaforum aktivnosti, za katere moraš slišati
Glorun
Kam za vikend?
Zapotoski slapovi 800x800
Top Semaforum izlet: Trenta
171673 stersruten copyright wwwnaturaaktivcom
Top športno poletje
Wr spd
Najboljši vikend dogodki
+