Support Semaforum! Support Semaforum!
GREMO NA MORJE!
Author:
Semaforum Blog
Published 17. July 2018

V službi so najbolj hecni prav pogovori med poletjem, ko vsi drug drugega sprašujemo, kdaj in kam gremo na dopust, čakamo pa samo, da se začne naš. In da ti letos med poletnimi sigurno ne bo dolgčas, se kar nekaj Semaforumcev odpravlja na morje. Počekiraj, komu se lahko pridružiš na jadrnici, pri potapljanju ali pa še kje!:)

POTAPLJANJE

O, hudo! Potapljanje je sigurno ena od top aktivnosti, ki jih lahko počneš v morju in to na veliko različnih načinov: Z masko, "na vdih" ali pa s polno opremo. Ela išče družbo prav za to, zato se ji oglasi in skupaj splanirajte dopust!:)

POLETJE V NEUMU

Štejejo malenkosti, pravi misel, ki pa še kako drži. Bosanska obala je dolga le 20km, a se na njej skriva prisrčno mesto Neumn, kamor se konec avgusta odpravlja tudi Erika. Za umirjen odklop, ji piši!

ŠRILANKA ALI TAJSKA

Poletje je super prilika, ko imamo več časa in manj obveznosti, da odpotujemo dlje in spoznamo druge kulture. Sara in njen fant si tako želita obiskat Azijo in vaju vabita zraven. V planu sta Šrilanka ali Tajska, oglasita se jima in se odločite skupaj:)

Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
JADRANJE OB HRVAŠKI OBALI

Poleg potapljanja in surfanja, je ena od hudo priljubljenih poletnih aktivnosti jadranje. Če si si vedno želel preživeti čas na jadrnici, se ti zdajle ponuja top možnost! Družba veselih Primorcev se na začetku avgusta odpravlja na jadranje, iz Izole proti Dalmaciji. Pridruži se jim in piši Aleksu:)

Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+