Woman black
#topdružba majice #topdružba majice
TOP LOKACIJE ZA SUPANJE V SLOVENIJI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 19. julij 2018

Končno je tu pravo poletje in z njim poletne temperature. Vsaj za nekaj časa se je hladna in deževna fronta, kot kaže, umaknila, zato že čutimo počitniški nemir in željo po načrtovanju novega izleta. Najbolj sveže med poletnimi aktivnostmi je supanje. Zelo popularno je postalo tudi pri nas, zato ti danes predstavljamo top lokacije za supanje v Sloveniji in vse, kar rabiš vedeti o njem. Na Semaforumu le še spoznaj družbo in se na supanje odpravite skupaj:)

Blue dawn evening 1790184
SUPANJE NA JEZERU

Največ supov je videti na jezeru - tako je tudi pri nas. Ena od najbolj popularnih lokacij je Blejsko jezero, okoli katerega se da supe sposodit, plaža ob njem pa je idealna za spust v vodo. Tako lahko na totalno hud način prideš na Blejski otok, do katerega prisupaš med pletnami in drugimi čolni. Zelo všečna so poleg Blejskega za supanje tudi Bohinjsko, Cerkniško, Šmartinsko in Zbiljsko jezero, dobra lastnost supanje na jezeru pa je ta, da je voda mirna in zato primerna za začetnike - razen v primeru močnejšega vetra ali naliva.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
SUPANJE PO REKI

Supanje po reki je bolj zahtevno od supanja po jezeru in je super imeti že nekaj izkušenj, saj so toki močnejši in manj predvidljivi. Je pa zato supanje bolj dinamično, kar je za tiste z več izkušnjami vrhunsko. Najbolj priljubljene lokacije so reke Drava, Soča in Kolpa, veliko supov pa je tudi na Ljubljanici. Tudi na reki je lahko vožnja čisto umirjena, v primeru močnejšega toka pa se brez problema na sup usedemo ali pokleknemo in tako ulovimo še več ravnotežja.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
SUPANJE NA MORJU

Če je kdorkoli mislil, da na morju ni več prostora za še eno aktivnost, ga je verjetno presenetilo, da temu ni tako. 100% okolju prijazno supanje je mesto našlo tudi na morju in ena izmed top lokacij se za to aktivnost skriva tudi v Sloveniji. Miren Mesečev zaliv ponuja hude razglede na klife okoli, hkrati pa zagotavlja mir in uživanje v naravi.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Z DRUŽBO NA SUPANJE

Supi se med seboj razlikujejo po velikosti in so tako lahko primerni za enega ali pa za več prijateljev. Edini obvezen del opreme je veslo, s katerim se hitro spoprijateljimo. Če se nad to okolju prijazno aktivnostjo totalno navdušimo, se sup da kupiti, drugače pa je vedno na voljo kakšna izposojevalnica. Namig, zaradi velike priljubljenosti se splača preveriti, ali je tam, kamor potujemo, še na voljo, ali si ga je treba sposodit že v mestu. 100% pa je supanje najbolj zabavno v družbi, zato preveri, kdo je na Semaforumu nad njim najbolj navdušen in se skupaj odpravite na športni izlet:)

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Lila
Ž , 53 let
Nazaj na blog
Preberi še
Depositphotos 89596810 xl 2015m 850x400
Najlepši božični izlet v Hallstatt in okoli Wolfgangsee
Portoroz 1077
Prižigi lučk po slovenskih mestih, ki jih ne smete zamuditi
Image
Top božični izlet: Zagreb in kulinarično Zagorje
Cskp pri gimo lu i
Sobotni prižigi lučk
Screenshot 2019 11 26 at 19 44 29
Najlepši božični izlet v Trst
+