Woman black
#topdružba majice #topdružba majice
GREMO NA MARATON
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 11. september 2018

Uau, pa je že tu! Jesenske barve listov nas spominjajo, da je tekaška sezona pred vrati in da je to čas za vse, ki ste skozi leto pridno nabirali in vzdrževali kondicijo, da pokažete, kaj zmorete. Vsak maraton pa je tudi priložnost za vse, ki se s tekom šele spoznavate. Nekateri si za cilj izberejo najdaljšo turo, drugim je dovolj, da za začetek osvojijo najkrajšo. Vsak tek pa je še bolj zabaven, če se nanj odpravimo z dobro družbo. V današnjem blogu si preberi, katere tekaške prireditve te čakajo v kratkem in se na katero od njih odpravi s top Semaforum družbo! Pa srečno:)

LJUBLJANSKI MARATON (28.10)

Najbolj znan maraton v Sloveniji bo, tako kot ponavadi, potekal konec oktobra. Ljubljanski maraton bo 23.-i po vrsti, glede na vso večjo priljubljenost teka, pa tudi letos pričakujejo rekordno število udeležencev. Kralj med progami ostaja tisti na »42km«, a bo zanj in za ostale treba pohitet – prijave so možne le še do četrtka!

Vw22 lm teki054
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
RAD'MAM TEK (16.9)

Zdajle tečemo v Dravsko dolino. V Radljah ob Dravi že nekaj let poteka prav posebna športna prireditev, Rad'mam tek, katere trasa pelje skozi mesto in pazite to, tudi skozi tovarno strojev! Nenavadna odločitev, ki pa ta tek dela edinstvenega v Sloveniji. Doživi posebno tekaško vzdušje v Radljah ob Dravi in se na maraton tja odpravi že to nedeljo:)

Vodni park radlje ob dravi
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
TEK ZA KRANJ (13.10)

Naslednja steza nas pripelje v srce Gorenjske. Tek za Kranj je najmlajša tekaška prireditev v Sloveniji, saj so z njo začeli šele lani. Med tekom spoznaš vse lepote in znamenitosti Gorenjske prestolnice in Kranj spoznaš z drugačne perspektive. Naslednji torek organizirajo brezplačne atletske priprave, sam tek pa bo potekal drugo soboto v oktobru.

Cities kranj eco
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
KONJIŠKI MARATON (30.9)

Zapri oči in pomisli. Na levo od tebe zeleni in bogati vinogradi, na desno prostrana in neskončna polja, pred tabo pa prisrčno mestno jedro Slovenskih Konjic. Eden najlepših maratonov poteka prav tam in nas popelje skozi čarobno pokrajino Štajerske. Potekal bo konec septembra, prijave pa so možne do naslednjega četrtka.

C2dc2ec6690151ec 46a7885bfb16b44d
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Place turracher hohe 14554
Top decembrske aktivnosti, ki se jih moraš udeležiti
Depositphotos 89596810 xl 2015m 850x400
Najlepši božični izlet v Hallstatt in okoli Wolfgangsee
Portoroz 1077
Prižigi lučk po slovenskih mestih, ki jih ne smete zamuditi
Image
Top božični izlet: Zagreb in kulinarično Zagorje
Cskp pri gimo lu i
Sobotni prižigi lučk
+