Support Semaforum! Support Semaforum!
GREMO NA MARATON
Author:
Semaforum Blog
Published 11. September 2018

Uau, pa je že tu! Jesenske barve listov nas spominjajo, da je tekaška sezona pred vrati in da je to čas za vse, ki ste skozi leto pridno nabirali in vzdrževali kondicijo, da pokažete, kaj zmorete. Vsak maraton pa je tudi priložnost za vse, ki se s tekom šele spoznavate. Nekateri si za cilj izberejo najdaljšo turo, drugim je dovolj, da za začetek osvojijo najkrajšo. Vsak tek pa je še bolj zabaven, če se nanj odpravimo z dobro družbo. V današnjem blogu si preberi, katere tekaške prireditve te čakajo v kratkem in se na katero od njih odpravi s top Semaforum družbo! Pa srečno:)

LJUBLJANSKI MARATON (28.10)

Najbolj znan maraton v Sloveniji bo, tako kot ponavadi, potekal konec oktobra. Ljubljanski maraton bo 23.-i po vrsti, glede na vso večjo priljubljenost teka, pa tudi letos pričakujejo rekordno število udeležencev. Kralj med progami ostaja tisti na »42km«, a bo zanj in za ostale treba pohitet – prijave so možne le še do četrtka!

Clicking the button below will create an activity.
RAD'MAM TEK (16.9)

Zdajle tečemo v Dravsko dolino. V Radljah ob Dravi že nekaj let poteka prav posebna športna prireditev, Rad'mam tek, katere trasa pelje skozi mesto in pazite to, tudi skozi tovarno strojev! Nenavadna odločitev, ki pa ta tek dela edinstvenega v Sloveniji. Doživi posebno tekaško vzdušje v Radljah ob Dravi in se na maraton tja odpravi že to nedeljo:)

Clicking the button below will create an activity.
TEK ZA KRANJ (13.10)

Naslednja steza nas pripelje v srce Gorenjske. Tek za Kranj je najmlajša tekaška prireditev v Sloveniji, saj so z njo začeli šele lani. Med tekom spoznaš vse lepote in znamenitosti Gorenjske prestolnice in Kranj spoznaš z drugačne perspektive. Naslednji torek organizirajo brezplačne atletske priprave, sam tek pa bo potekal drugo soboto v oktobru.

Clicking the button below will create an activity.
KONJIŠKI MARATON (30.9)

Zapri oči in pomisli. Na levo od tebe zeleni in bogati vinogradi, na desno prostrana in neskončna polja, pred tabo pa prisrčno mestno jedro Slovenskih Konjic. Eden najlepših maratonov poteka prav tam in nas popelje skozi čarobno pokrajino Štajerske. Potekal bo konec septembra, prijave pa so možne do naslednjega četrtka.

Clicking the button below will create an activity.
Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+