Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
JESENSKA POTEPANJA PO SLOVENIJI IN SVETU
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 20. september 2018

Morda ste tudi vi eni izmed tistih, ki si iz stvari, ki jih želijo doživeti, naredijo seznam in mu skozi leto dodajajo kljukice. No, jesen je popolen čas za aktivnosti in potovanja, ne glede na to, ali takšen seznam imate ali ne. Poglejmo, kam vleče Semaforumce in če bo to tudi kakšna kljukica na seznamu več!:)

LONDON

Deževno mesto, ga poimenujejo, čeprav je količina padavin veliko višja v Ljubljani, kot pa v Londonu. Vseeno vremenski sloves nosi prestolnica Združenega kraljestva in brez ozira nanj, letno privablja milijone turistov. Čar angleških ulic, vrvež kulture in seveda, vonj po čaju in cimetu, zaradi tega mnogi sanjamo o Londonu in prav tja se konec oktobra odpravlja Mojca. Oglasi se ji:)

https://www.semaforum.si/posts/9659

London 2276021
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
KOLESARSKA TURA

Če jemo dobro, se veliko smejemo in skrbimo za aktivnost, bomo dolgo in dobro živeli, pravijo. In prav za slednje veliko storimo, če se namesto za volan, usedemo na kolo. Jutri se na kolesarsko turo odpravlja Martin, ki se namerava iz Kranjske Gore odpraviti čez Vršič in vsaj do Trbiža. Na poti se mu brez problema pridružiš!:)

https://www.semaforum.si/posts/9668

Cogb5nd
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
NAMIBIJA IN JUŽNOAFRIŠKA REPUBLIKA

Potujem, torej sem, bi pod osebni opis verjetno zapisal marsikdo. Ne samo, da si s potovanji širimo obzorja, drugače gledamo tudi domači kraj in še bolj cenimo stvari, ki so se nam prej morda zdele samoumevne. Na zanimivo potovanje po Afriki te vabi Maja, ki se tja odpravlja v novembru. Dovolj časa, da skupaj splanirata top oddih!:)

https://www.semaforum.si/posts/9646

Namibia hub
TRIGLAV

Nobena jesen pa ni zares jesen, če vanjo ne vključimo vsaj enega skoka v gore. Na vrhu po višini in priljubljenosti ostaja Triglav, katerega ima Tomaž namen osvojit jutri. In pazi to, obisk Triglava v tem času je edinstvena priložnost, saj je vrh še vedno brez Aljaževega stolpa, katerega pridne roke restavrirajo.

https://www.semaforum.si/posts/9653

Triglav
Nazaj na blog
Preberi še
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
Steep karst cliffs of el nido in palawan adapt 1900 1
To so TOP 4 potovanja, za katera se ta hip išče družba
240214740
Najlepši izleti za valentinovo po Sloveniji
Secovljske soline solinar
Najbolj zanimivi muzeji v Sloveniji
+