Woman black
#topdružba majice
JESENSKA POTEPANJA PO SLOVENIJI IN SVETU
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 20. september 2018

Morda ste tudi vi eni izmed tistih, ki si iz stvari, ki jih želijo doživeti, naredijo seznam in mu skozi leto dodajajo kljukice. No, jesen je popolen čas za aktivnosti in potovanja, ne glede na to, ali takšen seznam imate ali ne. Poglejmo, kam vleče Semaforumce in če bo to tudi kakšna kljukica na seznamu več!:)

LONDON

Deževno mesto, ga poimenujejo, čeprav je količina padavin veliko višja v Ljubljani, kot pa v Londonu. Vseeno vremenski sloves nosi prestolnica Združenega kraljestva in brez ozira nanj, letno privablja milijone turistov. Čar angleških ulic, vrvež kulture in seveda, vonj po čaju in cimetu, zaradi tega mnogi sanjamo o Londonu in prav tja se konec oktobra odpravlja Mojca. Oglasi se ji:)

https://www.semaforum.si/posts/9659

London 2276021
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
KOLESARSKA TURA

Če jemo dobro, se veliko smejemo in skrbimo za aktivnost, bomo dolgo in dobro živeli, pravijo. In prav za slednje veliko storimo, če se namesto za volan, usedemo na kolo. Jutri se na kolesarsko turo odpravlja Martin, ki se namerava iz Kranjske Gore odpraviti čez Vršič in vsaj do Trbiža. Na poti se mu brez problema pridružiš!:)

https://www.semaforum.si/posts/9668

Cogb5nd
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
NAMIBIJA IN JUŽNOAFRIŠKA REPUBLIKA

Potujem, torej sem, bi pod osebni opis verjetno zapisal marsikdo. Ne samo, da si s potovanji širimo obzorja, drugače gledamo tudi domači kraj in še bolj cenimo stvari, ki so se nam prej morda zdele samoumevne. Na zanimivo potovanje po Afriki te vabi Maja, ki se tja odpravlja v novembru. Dovolj časa, da skupaj splanirata top oddih!:)

https://www.semaforum.si/posts/9646

Namibia hub
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
TRIGLAV

Nobena jesen pa ni zares jesen, če vanjo ne vključimo vsaj enega skoka v gore. Na vrhu po višini in priljubljenosti ostaja Triglav, katerega ima Tomaž namen osvojit jutri. In pazi to, obisk Triglava v tem času je edinstvena priložnost, saj je vrh še vedno brez Aljaževega stolpa, katerega pridne roke restavrirajo.

https://www.semaforum.si/posts/9653

Triglav
Nazaj na blog
Preberi še
6101932 xl
Top novoletne destinacije: Slovenija
Svetlobne lu i4
Do najlepših božičnih sejmov z avtobusom 3
Adventin zagreb1
Top decembrski izlet: Advent v Zagrebu
00000030016 christmas market in vienna in front of the city hall oesterreich werbung viennaslide jpg 3275816
Do najlepših božičnih sejmov z avtobusom 2
Advent 3841 1 exact978w
Top novoletna mesta: Sosednje države
+