Woman black
#topdružba t-shirts #topdružba t-shirts
JESENSKA POTEPANJA PO SLOVENIJI IN SVETU
Author:
Semaforum Blog
Published 20. September 2018

Morda ste tudi vi eni izmed tistih, ki si iz stvari, ki jih želijo doživeti, naredijo seznam in mu skozi leto dodajajo kljukice. No, jesen je popolen čas za aktivnosti in potovanja, ne glede na to, ali takšen seznam imate ali ne. Poglejmo, kam vleče Semaforumce in če bo to tudi kakšna kljukica na seznamu več!:)

LONDON

Deževno mesto, ga poimenujejo, čeprav je količina padavin veliko višja v Ljubljani, kot pa v Londonu. Vseeno vremenski sloves nosi prestolnica Združenega kraljestva in brez ozira nanj, letno privablja milijone turistov. Čar angleških ulic, vrvež kulture in seveda, vonj po čaju in cimetu, zaradi tega mnogi sanjamo o Londonu in prav tja se konec oktobra odpravlja Mojca. Oglasi se ji:)

https://www.semaforum.si/posts/9659

London 2276021
Clicking the button below will send a message to the person looking for a buddy for this activity.
KOLESARSKA TURA

Če jemo dobro, se veliko smejemo in skrbimo za aktivnost, bomo dolgo in dobro živeli, pravijo. In prav za slednje veliko storimo, če se namesto za volan, usedemo na kolo. Jutri se na kolesarsko turo odpravlja Martin, ki se namerava iz Kranjske Gore odpraviti čez Vršič in vsaj do Trbiža. Na poti se mu brez problema pridružiš!:)

https://www.semaforum.si/posts/9668

Cogb5nd
Clicking the button below will send a message to the person looking for a buddy for this activity.
NAMIBIJA IN JUŽNOAFRIŠKA REPUBLIKA

Potujem, torej sem, bi pod osebni opis verjetno zapisal marsikdo. Ne samo, da si s potovanji širimo obzorja, drugače gledamo tudi domači kraj in še bolj cenimo stvari, ki so se nam prej morda zdele samoumevne. Na zanimivo potovanje po Afriki te vabi Maja, ki se tja odpravlja v novembru. Dovolj časa, da skupaj splanirata top oddih!:)

https://www.semaforum.si/posts/9646

Namibia hub
TRIGLAV

Nobena jesen pa ni zares jesen, če vanjo ne vključimo vsaj enega skoka v gore. Na vrhu po višini in priljubljenosti ostaja Triglav, katerega ima Tomaž namen osvojit jutri. In pazi to, obisk Triglava v tem času je edinstvena priložnost, saj je vrh še vedno brez Aljaževega stolpa, katerega pridne roke restavrirajo.

https://www.semaforum.si/posts/9653

Triglav
Back to blog
Read more
Kristalna palaca
Kam za vikend?
1530014366 5744
Skrita in čudovita mesta v Istri
5b43ccf31335b831008b4c1c
Hude aktivnosti, ki jih boste počeli v Sloveniji
Events logofb6b6e9a6e0f467
Najboljše zabave za martinovo, ki se jih morate udeležiti
Image
Top priložnost za potovanje
+