Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
NAJBOLJŠE STVARI, KI JIH LAHKO POČNEŠ OKTOBRA
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 03. oktober 2018

Oktobra se veselimo vsi. To je čas, ko rojeva trta in se z družino med vinograde odpravljamo na trgatev. To je čas pisanih buč in pripravljanja slastnih juh iz njih in čas, ko jih nekaj damo na stran in izrezljamo ob noči čarovnic. To je čas, ko še ne rabimo zimskih bund, ker na jasen dan sonce še kako prijetno ogreje. Oktober je torej čas, ko se okoli nas veliko dogaja in tako je tudi na Semaforumu. Danes si lahko prebereš, kam vse jo mahnejo Semaforumci in kod vse se jim lahko pridružiš:)

JESENSKE POČITNICE V UMAGU

Prvo turistično mesto, na katerega ob obali naletimo iz slovenske smeri, je Umag. Čas, ko se v njem dogaja največ, je že mimo, kar pa ne pomeni, da v Umagu ni živahno tudi jeseni. Zala tako načrtuje en prav aktiven oddih, kjer si v dobri družbi želi čas ob morju izkoristiti za kolesarjenje in tek ter hojo po plaži. Pridruži se ji!

https://www.semaforum.si/posts/9891

POTOVANJE PO EVROPI ALI KOD DRUGOD

Okej, tale izlet je pa še nepopisan kos papirja! Uporabnica Turistka si želi konec oktobra, čas krompirjevih počitnic, izkoristiti za krajše potovanje, ki bi vključevalo obisk katerega od evropskih, afriških ali ameriških mest. Zaenkrat sta edina dela v načrtu ta, da bi bilo potovanje v lastni režiji in »budget-friendly«. Oglasi se ji in jesenske počitnice splanirajte skupaj!:)

https://www.semaforum.si/posts/9884

JADRANJE

Razburkano pozimi ali razgreto poleti, morje nas ob vsakem letnem času zna navdušit in tudi jeseni je tako. Ta čas je namreč zelo priljubljen med jadralci in na zanimivo izkušnjo po Dalmaciji te vabi Nik. Na jadrnici se iščeta še dve osebi, ki bi se udeležili intenzivnega jadranja, s štartom v Trogirju.

https://www.semaforum.si/posts/9890

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
KOSTANJEVA NEDELJA

Za nekatere od najboljših stvari, ki jih lahko počneš oktobra, pa ne rabiš iti daleč – nekatere stvari so preprosto najlepše doma. To nedeljo se bo na Katarini nad Ljubljano dogajala »kostanjeva nedelja«, kjer se bo pekel kostanj, nabran v okoliških gozdovih. Miha na Katarino organizira pohod s štartom iz centra Medvod, zato se mu kar hitro pridruži in se gor odpravite skupaj.

https://www.semaforum.si/posts/9864

Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+