Support Semaforum! Support Semaforum!
NAJBOLJŠE SILVESTRSKE DESTINACIJE OB MORJU
Author:
Semaforum Blog
Published 10. November 2018

Priprave za novo leto so v polnem teku, morda ob lepem novembrskem vremenu še nimamo čisto tega občutka, a naj samo namignimo, da so v Kopru včeraj že prižgali božične lučke. Najlepši čas v letu je torej tik pred vrati in če ste si novo leto vedno želeli preživet ob morju, smo za vas nabral nekaj predlogov, kje to lahko storite – skupaj s top Semaforum družbo:)

RIMINI

Rimini je malo italijansko mestece, ki leži ob Jadranski obali in je navkljub svoji majhnosti, slavno daleč naokoli. Rimini je namreč posebej znan po svoji 15 kilometrov dolgi peščeni plaži, ob kateri je postavljena vrsta hotelov in klubov. Ti še kako pridejo v poštev na najdaljšo noč v letu, se pa takrat še največ dogaja na velikem novoletnem festivalu v Fellinijevem parku.

Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
Ksenija
F , 59 years
Julija
F , 47 years
MALTA

Da se navade skozi čas spreminjajo, nam lepo pokaže dogajanje okoli novega leta na Malti. Še pred nekaj leti na to tam niso prav nič kaj dosti dali, lahko bi se reklo, da so se od starega leta poslovili tako mirno, kot so novega tudi pozdravili. A z naraščanjem turizma in obiska, se spreminja tudi to. V glavnem mestu, Valletti, tako na trgu Svetega Jurija in na promenadi ob morju uživamo v pravem spektaklu ognjemeta, nujno pa se moramo pridružiti vzdušju na ulici zabave v Florijani.

Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
Ksenija
F , 59 years
ROVINJ

Za pravo novoletno morsko atmosfero pa niti ne rabimo iti daleč – dovolj bo že skok do Istre. Tam se skriva vsem dobro znani kraj, ki ga imamo Slovenke in Slovenci še kako radi, Rovinj. V novoletnem času nas bo tam pričakalo drsališče, ogromno istrske kuhinje, za zabavo na najdaljšo noč v letu pa bo poskrbljeno na glavnem mestnem trgu.

Clicking the button below will create an activity.
BARCELONA

Za konec pa smo prišparali najtoplejšo destinacijo za silvestrovo. V Barceloni je decembra povprečna temperatura okoli 11 stopinj, nešteto klubov ob obali in po mestu pa bo poskrbelo, da bo skok v novo leto še toplejši. Najbolj tradicionalno lahko silvestra dočakate ob čarobni fontani na »Plaça d’Espanya«.

Clicking the button below will create an activity.
Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+