Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
KAM ZA PRVEGA DECEMBRA?
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 22. november 2018

Še manj kot mesec dni jeseni je ostalo na koledarju, zima je že pokazala zobe, tako da če razmišljaš, kako izkoristiti dneve pred novim letom, si se tega spomnil pravi čas! Na Semaforumu te čaka kar nekaj top aktivnosti in mi smo zate zbrali najbolj atraktivne. Oglasi se uporabnikom in skupaj splanirajte predbožični izlet:)

MAROKO

Naš prvi predlog je, da se v začetku decembra pridružiš Mihi, na potovanje v Maroko. V Casablanci je trenutno 15 stopinj, kar je vsaj 15 razlogov, da se odločiš za skok v to afriško državo. Trenutno sta v planu dva tedna raziskovanja Maroka.

https://www.semaforum.si/posts/10606

PREDBOŽIČNA DUNAJ IN GRADEC

Da pa lahko ogrejejo tudi nizke temperature, vsako leto pokažejo topli božični sejmi. Nekaj čarobnega je takrat v zraku, ko zavohamo kuhano vino, ko se okoli nas bleščijo lučke in ko so ljudje okoli nas posebno veseli. Urh se je zato odločil, da v prednovoletnem času obišče Avstrijo, zaenkrat sta v planu Dunaj in Gradec. Obe mesti sta znani po vrhunskih božičnih dekoracijah in vzdušju na ulicah, zato je tole naš top predlog za izlet!

https://www.semaforum.si/posts/10683

JORDANIJA

Nekaj pa je tudi na tem, da veseli december doživiš totalno nekonvencialno. Si predstavljaš prav zdajle biti sredi puščave, raziskovati slana jezera in zgodovinska mesta? Na takšno potovanje te z letalom in nato z rent-a-carjem vabi Nejc, ki se v Jordanijo odpravlja v začetku decembra. Hitro mu pusti sporočilo!

https://www.semaforum.si/posts/10682

BRATISLAVA

Na koncu pa nas čaka ena od skromnih, skrivnostnih in posebnih evropskih prestolnic. Glavno mesto Slovaške, Bratislava, je november posvetilo fotografiji in Mojca si to želi doživeti in si ogledati nekaj od približno 30-ih razstav po mestu. Pohiti, tja se odpravlja že ta konec tedna!

https://www.semaforum.si/posts/10687

Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+