Support Semaforum! Support Semaforum!
ZIMSKE AKTIVNOSTI, KI SE JIH MORAŠ UDELEŽITI
Author:
Semaforum Blog
Published 07. January 2019

Če si še nismo voščili, srečnega in zdravega 2019! Za srečo poskrbi življenje, za zdravje pa moramo sami. Morda se tudi na vašem seznamu novoletnih zaobljub najde več športanja in če je temu tako, je treba izkoristiti že prvi letošnji sneg. Preveri, kje vse bodo zimske aktivnosti preživljali Semaforumci in se jim pridruži:)

SMUČANJE V FRANCIJI

Na totalno hudo smučarsko avanturo vabi Klemen, ki ima na začetku februarja plan obiskat eno izmed večjih smučišč v Franciji. Spalo bi se v apartmaju, ideja pa je, da bi se šlo tudi bordati. Se ti sliši zanimivo? Kul, hitro piši Klemnu, če je v avtu še prostor:)

https://www.semaforum.si/posts/11406

SANKANJE NA KRVAVCU

Ne samo, da je vedno bolj priljubljeno pri odraslih, sankanje sploh ni noben hec. Če se proti dolini spustimo z dobrega klanca, lahko dosežemo visoko hitrost, kar pa sankanje takoj uvrsti med čisto resen šport. Tudi na Semaforumu se išče družba za sani na Krvavcu!

https://www.semaforum.si/posts/11387

SMUČANJE V ITALIJI

Gora Zonkolan je priljubljena skozi vso leto. Poleti velik izziv predstavlja kolesarjem, pozimi smučarjem in prav na izlet na smuči te med vikendi vabi Tomaž. Oglasi se mu in skupaj splanirajta skok v Italijo, pardon, smuko do sosedov:)

https://www.semaforum.si/posts/11502

BORDANJE V AVSTRIJI

Zima tako kot drugi letni časi, ponuja dovolj aktivnosti, da nam nikoli ni dolgčas. Eden od zelo priljubljenih športov je med drugim bordanje, ki ima oboževalce tudi na Semaforumu. Amanda načrtuje borderski vikend v Avstriji, izključeno pa ni niti smučanje.

https://www.semaforum.si/posts/11499

Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+