Support Semaforum! Support Semaforum!
TURNO SMUČANJE
Author:
Semaforum Blog
Published 04. February 2019

Bojan bo podaljšan vikend izkoristil za smučarski izlet. V petek se odpravlja na avstrijsko Koroško na Dobrač. To je 2166m visoka gora, ki omogoča veliko zimske zabave. Nahaja se nad Beljakom, Bojan pa te vabi na lahko progo za turno smučanje.

https://www.semaforum.si/posts/11851

TURRACHERHOHE

Proti Avstriji se za kulturni praznik odpravlja tudi Joco. Njegova destinacija je Turracherhöhe, gorski prelaz na meji med Koroško in Štajersko. V okolici je veliko za početi, hotelski rezort in jezero za začetek, ostalo pa seveda na belih strminah.

https://www.semaforum.si/posts/11785

POHORJE

Smučanje pa je doma tudi v Sloveniji in na Areh na Mariborskem Pohorju se odpravlja Anja. Družbo išče predvsem ob koncih tedna, tako da če še nimaš plana, kako preživeti podaljšan vikend pred nami, je tole top predlog!

https://www.semaforum.si/posts/11774

Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
PLANICA

Tudi z naslednjim izletom ostajamo v Sloveniji. Blaž ima načrt, da se en dan med vikendom odpravi v Planico, katere okolica je idealna za tek na smučeh. Tam je poskrbljeno tudi za izposojo opreme, tako da je treba le še izbrati dan, za ostalo je poskrbljeno.

https://www.semaforum.si/posts/11772

Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
HEILIGENBLUT

Zadnji izlet pa nas bo odpeljal najdlje. Heiligenblut, ali kot bi rekli v Sloveniji, Sveta kri, je kraj v Avstriji, med smučarji super priljubljen ne samo zaradi odlične smuke, temveč tudi zaradi dah jemajočega pogleda na Großglockner, najvišjo avstrijsko goro. Iztok razmišlja, da se na zimski izlet odpravi tja ali na Turracher, oglasi se mu in se odločite skupaj.

https://www.semaforum.si/posts/11828

Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+