Support Semaforum! Support Semaforum!
NAJBOLJŠI KONCERTI, KI JIH NE SMEŠ ZAMUDITI
Author:
Semaforum Blog
Published 15. February 2019

Zadnje dni imamo občutek, da so kurenti že pregnali zimo in da je v naše kraje prišla pomlad. Prav zelo spomladanski bo tudi vikend pred nami, zato verjamemo, da ga boste na najboljši možen način preživeli zunaj na sončku. Kar pa se tiče večera, naj za to poskrbimo mi. V današnjem blogu si boste lahko prebrali, kateri so top koncerti, katerih se lahko udeležite ta konec tedna!

SEVERINA NA PTUJU

Ptuj se v tem času spremeni v prestolnico kurentovanja, kar pomeni, da je to za mesto najbolj živahen čas v letu. V karnevalski dvorani se odvija pester program in če se boste tja odpravili jutri, v soboto, boste lahko ujeli koncert Severine. Poleg nje jutri nastopajo tudi skupina Ljubavnici in DJ Ney, koncert pa se začne ob 21h.

Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
marko
M , 65 years
JAN PLESTENJAK V KRANJU

Kar pa se tiče Gorenjske in tega konca tedna, se bo največji dogodek sigurno odvil v športni dvorani Zlato polje v Kranju. Tam v soboto pričakujejo Jana Plestenjaka, ki bo nastopil v družbi skupine Pop Design. Vse skupaj se bo začelo ob 20h.

Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
marko
M , 65 years
BAJAGA NA PTUJU

Kot že rečeno, Ptuj je ta hip zajela mrzlica kurentovanja, ki je pravzaprav praznik za celo Slovenijo. Kurenti odganjajo zimo in v naše kraje spet vabijo pomlad. Da je res pestro, poskrbijo s pestrim glasbenim programom in tako vas danes v karnevalski dvorani pričaka nastop Bajage. Prav tako danes tam nastopijo tudi Nipke in skupina Infected, zabava pa se prične ob 21h.

Clicking the button below will create an activity.
MAMBO KINGSI V KOPRU

Čisto za konec tedna pa vas Semaforum blog pelje na morje. V Koperski Taverni lahko skozi teden ujamete pester glasbeni program, ena dobra zabava pa se obeta v nedeljo. Takrat se bo namreč v Taverni zgodil nastop Mambo Kingsov, ki z žurko pričnejo že ob 19h.

Clicking the button below will create an activity.
Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+