Woman black
#topdružba majice #topdružba majice
ZADNJI ZIMSKI BLOG: OB TEH AKTIVNOSTIH TI NE BO DOLGČAS
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 18. februar 2019

Prvih znakov pomladi sploh ni več težko opazit. Na poti nas že pozdravi kakšen zvonček, odkrivajo se marjetice, ptički pa tudi že glasno pojejo jutranjo pesem - privabile so jih seveda prijetne spomladanske temperature. Ta teden bomo uživali v okoli 15 stopinjah in če želite še enkrat okusiti zimo, je tole dobra priložnost. Zbrali smo vse zimske aktivnosti, za katere se na Semaforumu še išče družba!

SMUČANJE ČEZ MEJO

Klara je napredna smučarka in išče družbo, ki je glede izkušenj na podobnem nivoju. Želela bi se odpeljati čez mejo, saj je tam snežena odeja še zelo obilna. Naš top predlog je italijansko smučišče "Sella Nevea" ali po slovensko "Na Žlebeh", ki leži tik ob slovenski meji.

https://www.semaforum.si/posts/12064

125783085
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
SMUČANJE V SLOVENIJI

Klemen, na drugi strani, pa družbo išče pri nas. Na smučarski izlet bi se rad odpravil nekam v vzhodno Slovenijo, v kraje, kot sta recimo Rogla ali Areh. Njegov namen je rekreativno smučanje. Pridružiš se mu lahko z enim klikom na spodnji gumb!

https://www.semaforum.si/posts/12027

Rogla zima 2018 010 19x9
TURNO SMUČANJE

Marsikater ljubitelj turnega smučanja to aktivnost opisuje kot posebno vrsto zmagoslavja. Ja, pri turnem smučanja se je za spust potrebno potrudit in premagat več ovir, kot če bi se do vrha pripeljal z žičnico. En poseben občutek takrat vlada, ko ti to uspe. Dodajajo pa še, da ne verjemimo vsem posnetkom na Youtube. Turno smučanje ne rabi biti nujno ekstremno adrenalinsko, kot na najbolj popularnih posnetkih - lahko si ga vzamemo tudi čisto na izi. In na eno tako dogodivščino vabi Žiga.

https://www.semaforum.si/posts/12077

Imageedit 1 3994926121
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
TEK NA SMUČEH

Prostora pa je ostalo ravno dovolj, da predlagamo še eno zelo priljubljeno zimsko aktivnost - tek na smučeh. Grega te dni planira izlet do Kranjske Gore ali Planice, ki sta za tek na smučeh zelo primerni, snežna odeja pa je še vedno dovolj bogata, da bo izlet uspeh.

https://www.semaforum.si/posts/12075

Dsc 8325
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Place turracher hohe 14554
Top decembrske aktivnosti, ki se jih moraš udeležiti
Depositphotos 89596810 xl 2015m 850x400
Najlepši božični izlet v Hallstatt in okoli Wolfgangsee
Portoroz 1077
Prižigi lučk po slovenskih mestih, ki jih ne smete zamuditi
Image
Top božični izlet: Zagreb in kulinarično Zagorje
Cskp pri gimo lu i
Sobotni prižigi lučk
+