Support Semaforum! Support Semaforum!
ZADNJI ZIMSKI BLOG: OB TEH AKTIVNOSTIH TI NE BO DOLGČAS
Author:
Semaforum Blog
Published 18. February 2019

Prvih znakov pomladi sploh ni več težko opazit. Na poti nas že pozdravi kakšen zvonček, odkrivajo se marjetice, ptički pa tudi že glasno pojejo jutranjo pesem - privabile so jih seveda prijetne spomladanske temperature. Ta teden bomo uživali v okoli 15 stopinjah in če želite še enkrat okusiti zimo, je tole dobra priložnost. Zbrali smo vse zimske aktivnosti, za katere se na Semaforumu še išče družba!

SMUČANJE ČEZ MEJO

Klara je napredna smučarka in išče družbo, ki je glede izkušenj na podobnem nivoju. Želela bi se odpeljati čez mejo, saj je tam snežena odeja še zelo obilna. Naš top predlog je italijansko smučišče "Sella Nevea" ali po slovensko "Na Žlebeh", ki leži tik ob slovenski meji.

https://www.semaforum.si/posts/12064

Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
SMUČANJE V SLOVENIJI

Klemen, na drugi strani, pa družbo išče pri nas. Na smučarski izlet bi se rad odpravil nekam v vzhodno Slovenijo, v kraje, kot sta recimo Rogla ali Areh. Njegov namen je rekreativno smučanje. Pridružiš se mu lahko z enim klikom na spodnji gumb!

https://www.semaforum.si/posts/12027

TURNO SMUČANJE

Marsikater ljubitelj turnega smučanja to aktivnost opisuje kot posebno vrsto zmagoslavja. Ja, pri turnem smučanja se je za spust potrebno potrudit in premagat več ovir, kot če bi se do vrha pripeljal z žičnico. En poseben občutek takrat vlada, ko ti to uspe. Dodajajo pa še, da ne verjemimo vsem posnetkom na Youtube. Turno smučanje ne rabi biti nujno ekstremno adrenalinsko, kot na najbolj popularnih posnetkih - lahko si ga vzamemo tudi čisto na izi. In na eno tako dogodivščino vabi Žiga.

https://www.semaforum.si/posts/12077

Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
TEK NA SMUČEH

Prostora pa je ostalo ravno dovolj, da predlagamo še eno zelo priljubljeno zimsko aktivnost - tek na smučeh. Grega te dni planira izlet do Kranjske Gore ali Planice, ki sta za tek na smučeh zelo primerni, snežna odeja pa je še vedno dovolj bogata, da bo izlet uspeh.

https://www.semaforum.si/posts/12075

Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+