Support Semaforum! Support Semaforum!
VSI NAJBOLJ ZANIMIVI VIKEND DOGODKI
Author:
Semaforum Blog
Published 22. February 2019

Semaforumke in Semaforumci, dobrodošli v zadnjem februarskem petku! Hitro šiba čas in že drugi mesec v letu 2019 puščamo za seboj. No, še predno pa se od februarja čisto poslovimo, je pred nami en zabaven vikend. Kaj vse boste lahko zanimivega počeli ta konec tedna po Sloveniji, si preberite v današnjem blogu, najdite in spoznajte pa tudi družbo, s katero boste kaj od tega tudi doživeli!

KURENTOVANJE

Ptuj je že en teden čisto v znamenju kurentov in največjega tovrstnega praznika pri nas, a recimo, da je bilo to vse le ogrevanje. Jutri se namreč začne tudi uradni del festivala in sicer z etno povorko ob 11h. Da morate biti tam, vas lahko prepriča kup zabavnih slik in dejstvo, da o kurentovanju piše tudi svetovni Lonely Planet!

Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
antonio
M , 43 years
WINTER BEER FEST

Če bo na Ptuju ta konec tedna vse v znamenju kurentov, pa bo v Ljubljani zato dišalo po burgerjih in dobrem pivu. Danes ste vabljeni v bar Gig, kjer bo potekal pravi "Winter beer fest". Tam boste lahko poizkusili številna slovenska piva, probali slastne burgerje, pomerili pa se tudi v igri "Beer ponga". Vse skupaj štarta ob 17h.

Clicking the button below will create an activity.
KONCERT ZMELKOOW

Za še več prave zabave pa ta vikend poskrbi Gorenjska. V priljubljen kranjski klub, Klubar, v soboto prihaja znana slovenska skupina, Zmelkoow, ki vedno naredi super vzdušje. Za oboževalce je zanimivo predvsem to, da nikoli ne vedo, kakšen tip koncerta lahko pričakujejo in to velja tudi za jutrišnji večer. Nastop se začne ob 21h.

Clicking the button below will create an activity.
DOBRODELNI MARATON STRIŽENJA PSOV

Zadnji dogodek ta vikend pa je namenjen vsem tistim, ki doma imate človekovega najboljšega prijatelja. V salonu Zverinica bodo skozi cel dan organizirali dobrodelni maraton striženja psov, kjer bodo ves prihodek dneva namenili Zavetišču Ljubljana. Svojega kužka lahko v družbi pripelješ med 7h in 22h.

Clicking the button below will create an activity.
Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+