Woman black
#topdružba majice #topdružba majice
TOP SEMAFORUM POTOVANJA, ZA KATERA MORAŠ SLIŠATI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 06. marec 2019

Družba, lepo pozdravljeni v še enem blogu, s katerim smo stopili že v tretji mesec v letu. Marec nas na polno razvaja s soncem ter pomladno toplino in mi ne slišimo nikogar, ki bi se nad tem pritoževal. Tudi ta hip pa vas na Semaforumu čakajo številni zanimivi izleti in ideje za preživljanje prostega časa in da ne bi katere zamudili, smo najbolj zanimive zbrali na kup. Vi samo najdite družbo in odpotujte skupaj!

POTOVANJE PO SVETU

S Tanjino aktivnostjo začenjamo današnji blog, saj nas je totalno navdahnila. Potovati po svetu, si reče marsikdo, le malokdo pa to tudi upa storiti. Verjamemo, da je Tanja ena od teh, ki ima dovolj poguma in izkušenj, da je z njo potovanje po svetu zanimivo. Odhod je predviden v poletnih mesecih, zanimajo pa jo države Južne Amerike, Afrike in Bližnjega Vzhoda. Oglasi se ji in to nepozabno potovanje splanirajte skupaj!

https://www.semaforum.si/posts/12318

Machu picchu cusco peru
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Z NAHRBTNIKOM V AZIJO

Borut se na backpack odpravlja novembra. Takrat je seveda v naših krajih hladno, tja, kamor pa trenutno cilja Borut, pa je ravno obratno, zato nam je ta ideja še kako všeč! V planu je obisk Tajske, Kambodže ali Vietnama. Napiši mu sporočilo in izlet splanirajte že zdaj, ko se da dobiti ugodne letalske karte.

https://www.semaforum.si/posts/12266

Explore hill tribes thailand tours 2
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
KOSTARIKA

Polonina ideja za izlet pa nas pelje v Srednjo Ameriko. Tam leži ena od najbolj atraktivnih dežel, ki pa še vedno ni med najbolj obiskanimi na svetu. Kostarika ponuja veliko in Polona se jo je odločila pošteno raziskat in si vmes najti čas za plavanje, treking in seveda dobro hrano. Kar nam je pa pri njeni aktivnosti najbolj všeč, pa je to, da je časovno popolnoma neomejena.

https://www.semaforum.si/posts/12316

Manuel antonio beach costa rica crflightdeal1017
TREKING PO NEPALU IN TIBETU

Uau, Brankina aktivnost pa je naš top predlog za potovanje! V jesenskem času išče družbo, ki bi se ji pridružila na potovanju v Nepal ali Tibet. Tam namerava čas nameniti trekingu in sicer približno 20 dni. Če se ti to zdi dobra ideja, in verjamem, da se ti, se ji hitro oglasi, dokler je še "prostor"!

https://www.semaforum.si/posts/12234

Trekking banner
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Place turracher hohe 14554
Top decembrske aktivnosti, ki se jih moraš udeležiti
Depositphotos 89596810 xl 2015m 850x400
Najlepši božični izlet v Hallstatt in okoli Wolfgangsee
Portoroz 1077
Prižigi lučk po slovenskih mestih, ki jih ne smete zamuditi
Image
Top božični izlet: Zagreb in kulinarično Zagorje
Cskp pri gimo lu i
Sobotni prižigi lučk
+