Support Semaforum! Support Semaforum!
TOP SEMAFORUM POTOVANJA, ZA KATERA MORAŠ SLIŠATI
Author:
Semaforum Blog
Published 06. March 2019

Družba, lepo pozdravljeni v še enem blogu, s katerim smo stopili že v tretji mesec v letu. Marec nas na polno razvaja s soncem ter pomladno toplino in mi ne slišimo nikogar, ki bi se nad tem pritoževal. Tudi ta hip pa vas na Semaforumu čakajo številni zanimivi izleti in ideje za preživljanje prostega časa in da ne bi katere zamudili, smo najbolj zanimive zbrali na kup. Vi samo najdite družbo in odpotujte skupaj!

POTOVANJE PO SVETU

S Tanjino aktivnostjo začenjamo današnji blog, saj nas je totalno navdahnila. Potovati po svetu, si reče marsikdo, le malokdo pa to tudi upa storiti. Verjamemo, da je Tanja ena od teh, ki ima dovolj poguma in izkušenj, da je z njo potovanje po svetu zanimivo. Odhod je predviden v poletnih mesecih, zanimajo pa jo države Južne Amerike, Afrike in Bližnjega Vzhoda. Oglasi se ji in to nepozabno potovanje splanirajte skupaj!

https://www.semaforum.si/posts/12318

Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
Z NAHRBTNIKOM V AZIJO

Borut se na backpack odpravlja novembra. Takrat je seveda v naših krajih hladno, tja, kamor pa trenutno cilja Borut, pa je ravno obratno, zato nam je ta ideja še kako všeč! V planu je obisk Tajske, Kambodže ali Vietnama. Napiši mu sporočilo in izlet splanirajte že zdaj, ko se da dobiti ugodne letalske karte.

https://www.semaforum.si/posts/12266

Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
KOSTARIKA

Polonina ideja za izlet pa nas pelje v Srednjo Ameriko. Tam leži ena od najbolj atraktivnih dežel, ki pa še vedno ni med najbolj obiskanimi na svetu. Kostarika ponuja veliko in Polona se jo je odločila pošteno raziskat in si vmes najti čas za plavanje, treking in seveda dobro hrano. Kar nam je pa pri njeni aktivnosti najbolj všeč, pa je to, da je časovno popolnoma neomejena.

https://www.semaforum.si/posts/12316

TREKING PO NEPALU IN TIBETU

Uau, Brankina aktivnost pa je naš top predlog za potovanje! V jesenskem času išče družbo, ki bi se ji pridružila na potovanju v Nepal ali Tibet. Tam namerava čas nameniti trekingu in sicer približno 20 dni. Če se ti to zdi dobra ideja, in verjamem, da se ti, se ji hitro oglasi, dokler je še "prostor"!

https://www.semaforum.si/posts/12234

Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+