Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
NAJBOLJ ZANIMIVI KONCERTI TA VIKEND
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 09. marec 2019

Pa smo prišli do še enega konca tedna, v lepem času smo, ko je že toplo in popolnoma primerno za kakšen kos oblačila manj. Tudi na Semaforumu se tako počutimo in že iščemo ideje, kako ta čas tudi najbolje preživeti. Verjamemo, da narava ponuja sto in en dober predlog za iti ven, so pa tudi koncerti in večerno dogajanje v toplejšem času še bolj zanimivi. Preberite današnji blog, najdite družbo in ta vikend preživite malce drugače - v top družbi na super koncertu!

JAN PLESTENJAK V CVETLIČARNI

Danes zvečer bo dogajalo v ljubljanski Cvetličarni. Tja se vrača eden naših najbolj popularnih glasbenikov, Jan Plestenjak, ki je znan po tem, da vse svoje pesmi tudi napiše sam. Eden njegovih zadnjih hitov, "Povej mi, kaj bi rada", gre prav tako kot ostali, hitro v uho in verjamemo, da se v Cvetličarni nocoj obeta zanimiv večer. Janov nastop štarta ob 21h.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
CHERRY WINE V MARIBORU

Prav tako pa bo danes dogajalo v Mariboru- Amy Winehouse je za seboj pustila ogromno odlične glasbe, ki danes seveda še vedno dobor zveni. Njene hite si radi prepevamo tudi pri nas, to pa še raje počnemo ob glasbi v živo. Za celotno "Amy" izkušnjo tako poskrbi "Cherry wine", Amyina tribute skupina, ki nocoj ob 22h nastopi v jazz klubu Satchmo v Mariboru.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Premrl
Ž , 51 let
JOSE CARRERAS V LJUBLJANI

Naslednja novička pa bo razveselila vse ljubitelje opernega petja. V največjo areno v Sloveniji prihaja eden najboljših opernih tenoristov na svetu, Jose Carreras. S svojim petjem navdušuje že vrsto let, tokrat pa pravi koncertni speaktakel pripravlja prav za slovensko občinstvo. Najdite top družbo in se pridružite temu posebnemu dogodku jutri, v Areni Stožice ob 20h!

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
NINA PUŠLAR V MARIBORU

Evo, na koncu pa se zopet vračamo v štajersko prestolnico, ki pa bo v nedeljo v znamenju enega luštnega dogodka. Nina Pušlar, slovenska pop princeska, kot ji pravi marsikdo, v Mariboru pripravlja poseben koncert ob dnevu žena. V SNG Maribor vse skupaj štarta ob 18h, Nina pa obljublja, da bo tudi ta nastop poln njene nalezljive energije, smeha in seveda, pesmi, ki jih vsi dobro poznamo.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+