Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
KAM ZA VIKEND?
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 15. marec 2019

To vprašanje si verjetno ob koncu tedna postavimo vsi in še dobro , da je temu tako - to le pomeni, da imamo čas in da smo v mogočnosti, da ga kje dobro preživimo. S pomočjo Semaforuma spoznaš top družbo, s katero se boš lahko že ta vikend skupaj odpravil po zanimivih dogodkih po vsej Slovenji. Kaj se bo dogajalo ta vikend, izvemo zdaj!

FESTIVAL KAVE

Na Celjskem sejmu je ta konec tedna zelo pestro. Sejma Altermed in Flora, Festival hrane in pijače, en kup dogajanja v Savinjski prestolnici, nam pa je najbolj za oko padel prav Festival kave. Potekal bo od danes pa do nedelje, med 9h in 18h. Tam boste lahko spoznali vrsto različnih kav, jih poizkušali in seveda kakšno tudi vzeli domov, organizatorji pa celo pravijo, da bodo na sejmu postavili največjo kavarno v Sloveniji, ki bo ponujala kave z vsega sveta.

Https sprcdn assets sprinklr com 259 global ol all nmag 29 image cr 8e719155 e346 4b87 a972 81eb6c34ddf3 1400687709 2017 10 24 13 36 08
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
DORIS DRAGOVIĆ

V Ljubljani pa bo v soboto vse v znamenju velikega koncerta priljubljene hrvaške zvezdnice, Doris Dragović. Doris se je odločila, da prestolnico obišče in obdari s koncertom v Cankarjevem domu. Peli se bodo vsi njeni največji in tudi novejši hiti. Z nastopom štartajo ob 20h, za karto pa boste odšteli od 26 do 39 evrov.

Eq3a 960 360
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
FESTIVAL TEMNEGA PIVA

En zanimiv predlog za izlet pa v nedeljo ponuja Izola. Na Lonki se bo odvil festival temnega piva, kjer boste uživali v lokalni ponudbi te priljubljene pijače. Dogajalo se bo med 15h in 19h, poskrbljeno pa bo tudi za hrano. Seveda pa tudi na Semaforumu svetujemo, da z alkoholom v zmernih količinah, saj ga za pravo zabavo ne potrebuješ:)

Pivo 2 1024x683
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
VELIKA MEDITERANSKA RAZSTAVA MAČK

Skozi cel vikend pa en pester predlog za druženje prav tako ponuja Ljubljana. V soboto in nedeljo bo med 10h in 18h na Gospodarskem razstavišču potekala Velika mediteranska razstava mačk. Vsi ljubitelji mačk in mačkonov boste tako prišli na vrsto, da si boste lahko ogledali najbolj zanimive živalice te sorte. Za dodatno zabavo bodo poskrbeli Tanja Kocman in BQL.

Cat show ljubljana 27 28 02 11
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Kolo min
Kolesarske ture s Semaforumci
Pogled na matkov kot
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Unnamed 3 min
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
Img 7284 min
Dvatisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto 2
Collage fotor min
Gore, kjer boš zagotovo naletel na GAMSA!
+