Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
VSI SUPER VIKEND DOGODKI NA KUPU
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 22. marec 2019

Pa je pred nami še en konec tedna in še en razlog za druženje in zabavo. Ta teden smo tudi uradno stopili v pomlad in še kako je pasal ta prehod! In da bo tudi vikend v znamenju dobre volje in dobre zabave, smo na Semaforum blogu vse najbolj zanimive dogodke, ki vas čakajo ta konec tedna, dali na kup. Najdite top družbo in se odpravite vikendu naproti.

PLANICA

Ni kaj, Planica je kraljica in takrat, ko se dogaja, je vse v znamenju nje. Največja športna prireditev v Sloveniji se bo odvila prav ta konec tedna in ker bo vreme, kot naročeno, verjamemo, da tega spektakla ne smete zamuditi. Glasbeni program bo zelo pester, nastopili bodo Elvis Jackson, Rok'n'band in drugi, seveda pa je glavni namen, da skupaj navijamo za naše orle!

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
NEDA UKRADEN

Kraljica zabave ponoči pa je dama, z najdaljšim delovnim stažem na naših prostorih. Neda Ukraden se vrača v Slovenijo, kjer bo jutri nastopila v Life klubu v Domžalah. Dama, ki se je podpisala pod hite, kot so "Ovo je najbolji klub u gradu" in "Dobrodošli, šampioni", ima Slovenijo zelo rada, pri nas pa vedno poskrbi za super žur. Tako bo tudi jutri, ko njen koncert v Life klubu Domžale štarta ob 22h.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
OTVORITEV ODPRTE KUHNE

Ena najbolj priljubljenih kulinaričnih prireditev zopet odpira vrata. Odprta kuhna, ki v Ljubljani vsako leto poteka na glavni tržnici, vedno privabi več tisoč lačnih obiskovalcev, ki tam uživajo v samih dobrotah. Pozimi si ekipa vzame čas za načrtovanje in nove podvige in verjamemo, da nam za letos pripravljajo veliko presenečenj. Otvoritev "Odprte kuh'ne" danes ob 10h!

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Sanja
Ž , 55 let
MC STOJAN

Vedno je na sceni nekdo najbolj popularen in če vzamemo v obzir mladino, ki posluša popularno pop folk glasbo, potem je eno glavnih imen trenutno, MC Stojan. Zadnje mesece mu to uspeva s hiti, kot so "La Miami", "Alo" in "Lete pare", zelo pogosto pa obišče tudi Slovenijo. Ta vikend bo nastopal celo na dveh koncih in sicer danes v Disco planetu Maribor, jutri pa v Disco planetu Kranj.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+