Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
TOP PREDLOGI ZA PESTER VIKEND
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 05. april 2019

Juhuhu, april je tu! Vremensko eden najbolj pestrih mesecev v letu nam že na začetku streže s svojo tipično prognozo, malo dežja, malo sonca in nekaj oblakov. A ne glede na vreme, ob koncih tedna se po vsej Sloveniji dogaja veliko in tudi ta vikend bo tako. Kje ga preživet? Za vas smo zbrali nekaj najbolj zanimivih predlogov, vi pa na Semaforumu spoznajte top družbo, s katero se boste katerega od njih tudi udeležili:)

PIVO IN BURGER FEST

Ena od že tradicionalnih kulinaričnih prireditev se vrača v Ljubljano. Ta vikend bo v celoti namenjen Pivo in burger festu, kjer ne rabimo prav na dolgo razlagati, v čem se bo tam dalo uživat, saj ime pove vse – veliko slastnih burgerjev in hladnega piva. Pivo in burger fest bo skozi cel vikend potekal na Pogačarjevem trgu na ljubljanski tržnici, vse skupaj pa štarta ob 11h in traja do 23h – ali pa do zadnjega burgerja:)

Pivo burger fest 3 biggalleryimage
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
DAN ODPRTIH VRAT PLANINSKE JAME

Za vse ljubitelje jam in podzemnega življenja pa se bo ta vikend odvil en poseben dogodek. Planinsko jamo si boste lahko v nedeljo ogledali brezplačno, saj jamarsko društvo takrat organizira dan odprtih vrat! In ne samo to, organizatorji bodo poskrbeli, da bo ogled voden, naprošajo pa, da svetilke prinesete s seboj. Pred Planinsko jamo se dobimo ob 15h!

Coln
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Anja
Ž , 36 let
OPAZOVANJE PTIC V PARKU TIVOLI

Narava nam vsak trenutek ponuja nešteto razlogov, zakaj bi jo morali bolj ceniti in varovati in eden od njih je gotovo pester živalski svet. Da pa bomo bolje spoznali in razumeli svet ptic, se bo potrudil Prirodoslovni muzej Slovenije, ki v nedeljo v Tivoliju organizira opazovanje teh čudovitih živali. Vse skupaj bo trajalo med 9h in 11h, dobimo pa se na parkirišču pred kopališčem.

2017 6 6 plavcek gregorbernard crop
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
BLAGOSLOV MOTORJEV

Ljudje smo skozi leta ohranili kar nekaj lepih običajev in razni blagoslovi so gotovo eni od njih. Na Šmarjetni gori se boste tako to nedeljo zbrali vsi motoristi in motoristke, ter svoje motorje požegnal. Že pot do Šmarjetne gore je lepa, predlogov za podaljšanje izleta na tem koncu, pa je še toliko več. Blagoslov štarta ob 10h.

67825517
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
Steep karst cliffs of el nido in palawan adapt 1900 1
To so TOP 4 potovanja, za katera se ta hip išče družba
240214740
Najlepši izleti za valentinovo po Sloveniji
Secovljske soline solinar
Najbolj zanimivi muzeji v Sloveniji
+