Woman black
#topdružba t-shirts #topdružba t-shirts
TOP PREDLOGI ZA PESTER VIKEND
Author:
Semaforum Blog
Published 05. April 2019

Juhuhu, april je tu! Vremensko eden najbolj pestrih mesecev v letu nam že na začetku streže s svojo tipično prognozo, malo dežja, malo sonca in nekaj oblakov. A ne glede na vreme, ob koncih tedna se po vsej Sloveniji dogaja veliko in tudi ta vikend bo tako. Kje ga preživet? Za vas smo zbrali nekaj najbolj zanimivih predlogov, vi pa na Semaforumu spoznajte top družbo, s katero se boste katerega od njih tudi udeležili:)

PIVO IN BURGER FEST

Ena od že tradicionalnih kulinaričnih prireditev se vrača v Ljubljano. Ta vikend bo v celoti namenjen Pivo in burger festu, kjer ne rabimo prav na dolgo razlagati, v čem se bo tam dalo uživat, saj ime pove vse – veliko slastnih burgerjev in hladnega piva. Pivo in burger fest bo skozi cel vikend potekal na Pogačarjevem trgu na ljubljanski tržnici, vse skupaj pa štarta ob 11h in traja do 23h – ali pa do zadnjega burgerja:)

Pivo burger fest 3 biggalleryimage
Clicking the button below will create an activity.
DAN ODPRTIH VRAT PLANINSKE JAME

Za vse ljubitelje jam in podzemnega življenja pa se bo ta vikend odvil en poseben dogodek. Planinsko jamo si boste lahko v nedeljo ogledali brezplačno, saj jamarsko društvo takrat organizira dan odprtih vrat! In ne samo to, organizatorji bodo poskrbeli, da bo ogled voden, naprošajo pa, da svetilke prinesete s seboj. Pred Planinsko jamo se dobimo ob 15h!

Coln
Clicking the button below will create an activity.
People looking for buddies
Anja
F , 36 years
OPAZOVANJE PTIC V PARKU TIVOLI

Narava nam vsak trenutek ponuja nešteto razlogov, zakaj bi jo morali bolj ceniti in varovati in eden od njih je gotovo pester živalski svet. Da pa bomo bolje spoznali in razumeli svet ptic, se bo potrudil Prirodoslovni muzej Slovenije, ki v nedeljo v Tivoliju organizira opazovanje teh čudovitih živali. Vse skupaj bo trajalo med 9h in 11h, dobimo pa se na parkirišču pred kopališčem.

2017 6 6 plavcek gregorbernard crop
Clicking the button below will create an activity.
BLAGOSLOV MOTORJEV

Ljudje smo skozi leta ohranili kar nekaj lepih običajev in razni blagoslovi so gotovo eni od njih. Na Šmarjetni gori se boste tako to nedeljo zbrali vsi motoristi in motoristke, ter svoje motorje požegnal. Že pot do Šmarjetne gore je lepa, predlogov za podaljšanje izleta na tem koncu, pa je še toliko več. Blagoslov štarta ob 10h.

67825517
Clicking the button below will create an activity.
Back to blog
Read more
Kr bb92b259 0ef4 4421 af50 23eefb2283ed
Kam ta vikend?
Web slika1
Top aktivnosti za druženje v Sloveniji
Primary 343 0
Kam za vikend?
Katedrala gornji grad savinjska in ale ka dolina slovenija
Najbolj zanimive cerkve v Sloveniji
Photo 1560389959 e4e81f5dca86
4 atraktivna potovanja, ki jih ne smete zamuditi
+