Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
PESTER VIKEND IN TI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 12. april 2019

V deževnem aprilu se družimo na Semaforumu in skupaj iščemo top družbo za top aktivnosti. In tu je še en konec tedna, ki bo tako kot ostali, poskrbel za kup zanimivih dogodkov. V današnjem Semaforum blogu si bomo tako pogledali tiste najbolj atraktivne, vi pa si izberite vam najbolj zanimivega, spoznajte družbo in se skupaj odpravite vikendu naproti.

FESTIVAL ČOKOLADE

Vsako leto se Gorenjska spremeni v deželo čokolade, Radovljica pa postane njena prestolnica. Festival čokolade se vsakič ob temle času zgodi v tem simpatičnem mestu, vsako leto pa postreže s čokoladnimi novostmi. Tako se boste lahko letos preizkusili v čokoladnem bingu, digitalno raziskovali čokoladno Radovljico in se spustili po adrenalinski vrvi. Čaka pa vas v mestu čokolade še ogromno drugih novosti in klasik, na katere ste navajeni. Festival čokolade se začne danes ob 13h, traja pa vse do nedelje do sedmih zvečer.

Chocolate festival radovljica 2018 096s r
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Tanja
Ž , 42 let
Peter
M , 36 let
TONY CETINSKI

Tudi z glasbenimi vikend dogodki ostajamo na Gorenjskem. V soboto bo tako kranjsko publiko razgrel eden najbolj popularnih hrvaških glasbenikov, Tony Cetinski, ki bo nastopil v Disco planetu Kranj. Nastop se začne ob 22h in verjamemo, da boste na njem uživali v vseh njegovih uspešnicah, od "Blago onom tko te ima" pa do "Čovjek od leda".

6022996e9d35a9756c7004aae8e9f903
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
8. TRADICIONALNI POHOD PO VASI SLAP

Kar pa se tiče zahodne Slovenije, bo ta vikend vse v znamenju tradicionalnega pohoda po vasi Slap. Tokrat bo le ta potekal pod geslom, "med vinogradi in slapovi", skupaj pa boste odkrivali lepote tega konca naše države. Vse skupaj se začne na vaškem placu v nedeljo ob 8h v vasi Slap, odkoder bo pot trajala približno tri ure. Pohod je srednje zahteven, a se boste na njem lahko okrepčali z jutranjo kavico, pijačo na poti, na koncu pa vas bo čakala prava Vipavska jota. Štartnina znaša simboličnih 5 evrov.

091 pohod slap1
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Maja
Ž , 46 let
12. MEDNARODNA TATTOO KONVENCIJA

Za na konec pa smo prihranili eno za vse ljubitelje poslikav telesa. V Ljubljani bo na Gospodarskem razstavišču cel vikend potekala tattoo konvencija, eden od največjih tatu sejmov na naših koncih. Tam se bodo predstavili različni mojstri z vsega sveta, letos pa vas na sejmu čaka še veliko novosti. Spoznajte top družbo, zberite pogum in se ta vikend odpravite na pravi tatu sejem:)

Tattoo
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Dsc05661 e1562755550120
Kje izkoristiti bone: planinski domovi
I k
Z eno vstopnico v 11 ljubljanskih muzejev in galerij
Pix2
Kje izkoristiti bone: turistične kmetije
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
+