Support Semaforum! Support Semaforum!
PESTER VIKEND IN TI
Author:
Semaforum Blog
Published 12. April 2019

V deževnem aprilu se družimo na Semaforumu in skupaj iščemo top družbo za top aktivnosti. In tu je še en konec tedna, ki bo tako kot ostali, poskrbel za kup zanimivih dogodkov. V današnjem Semaforum blogu si bomo tako pogledali tiste najbolj atraktivne, vi pa si izberite vam najbolj zanimivega, spoznajte družbo in se skupaj odpravite vikendu naproti.

FESTIVAL ČOKOLADE

Vsako leto se Gorenjska spremeni v deželo čokolade, Radovljica pa postane njena prestolnica. Festival čokolade se vsakič ob temle času zgodi v tem simpatičnem mestu, vsako leto pa postreže s čokoladnimi novostmi. Tako se boste lahko letos preizkusili v čokoladnem bingu, digitalno raziskovali čokoladno Radovljico in se spustili po adrenalinski vrvi. Čaka pa vas v mestu čokolade še ogromno drugih novosti in klasik, na katere ste navajeni. Festival čokolade se začne danes ob 13h, traja pa vse do nedelje do sedmih zvečer.

Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
Peter
M , 40 years
TONY CETINSKI

Tudi z glasbenimi vikend dogodki ostajamo na Gorenjskem. V soboto bo tako kranjsko publiko razgrel eden najbolj popularnih hrvaških glasbenikov, Tony Cetinski, ki bo nastopil v Disco planetu Kranj. Nastop se začne ob 22h in verjamemo, da boste na njem uživali v vseh njegovih uspešnicah, od "Blago onom tko te ima" pa do "Čovjek od leda".

Clicking the button below will create an activity.
8. TRADICIONALNI POHOD PO VASI SLAP

Kar pa se tiče zahodne Slovenije, bo ta vikend vse v znamenju tradicionalnega pohoda po vasi Slap. Tokrat bo le ta potekal pod geslom, "med vinogradi in slapovi", skupaj pa boste odkrivali lepote tega konca naše države. Vse skupaj se začne na vaškem placu v nedeljo ob 8h v vasi Slap, odkoder bo pot trajala približno tri ure. Pohod je srednje zahteven, a se boste na njem lahko okrepčali z jutranjo kavico, pijačo na poti, na koncu pa vas bo čakala prava Vipavska jota. Štartnina znaša simboličnih 5 evrov.

Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
Maja
F , 50 years
12. MEDNARODNA TATTOO KONVENCIJA

Za na konec pa smo prihranili eno za vse ljubitelje poslikav telesa. V Ljubljani bo na Gospodarskem razstavišču cel vikend potekala tattoo konvencija, eden od največjih tatu sejmov na naših koncih. Tam se bodo predstavili različni mojstri z vsega sveta, letos pa vas na sejmu čaka še veliko novosti. Spoznajte top družbo, zberite pogum in se ta vikend odpravite na pravi tatu sejem:)

Clicking the button below will create an activity.
Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+