Woman black
#topdružba majice #topdružba majice
VELIKONOČNI VIKEND - KJE GA BOŠ PREŽIVEL?
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 19. april 2019

Prov z nasmehom na obrazu vas pozdravljamo pred podaljšanim, velikonočnim vikendom. Smo sredi super časa v letu, kjer so temperature ravno pravšnje, da smo lahko zunaj v kratkih rokavih, a da še ne »zašvicamo«. In ker nam bo v velikonočnem vikendu šlo na roko tudi vreme, poglejmo, kaj vse boste lahko počeli v prihajajočih dneh!

DAN VINA IN ČOKOLADE

Danes vabi obala. Če si le lahko vzamete čas, skočite do Kopra in sigurno vam ne bo žal. V Taverni Koper se namreč danes odvija »dan vina in čokolade«. To pomeni, da boste lahko poizkušali vrsto različnih slovenskih in tujih sort, tako vina, kot čokolade. Odlična kulinarična kombinacija se začne ob 16h, traja pa vse do večernih ur.

Dsc 1359 original
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Lon
M , 42 let
POHOD OB POLNI LUNI

Ne samo, da je vikend velikonočni in s tem podaljšan, že začne se spektakularno – s polno luno. In ker je na Semaforumu ogromno zanimanja za pohode in aktivnosti v gorah, vam z veseljem sporočamo, da se boste danes lahko udeležili kar dveh pohodov ob polni luni. Eden se ob 19h začne v Trebnjem in vas popelje do hribovskega naselja, Vrhtrebnje, drugi, nordijski, pa ob 20h v Mariboru, na spodnji postaji mariborske vzpenjače. Najdite top družbo in se skupaj odločite, kam vas bo odpeljala pot.

M24 0773
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
IVAN ZAK

Podaljšan vikend pa ne prinaša samo praznikov in polne lune, veliko bo tudi možnosti za zabavo. V Celje tako dobro voljo in dobro glasbo prinaša Ivan Zak, ki bo nastopil v Pivnici Celjanka. Pridružite se mu ob tem kul večeru, kjer boste lahko na ves glas prepevali vse njegove največje uspešnice, od »Jedan u nizu« pa do »Tko mi te krade«.

Ivan zak1
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
nino
M , 32 let
PIRHOLOV

Da pa poskrbimo tudi za tradicionalno mero zabavo, ker bo današnji vikend le velikonočni, vas vabi tudi Orehov gaj v Ljubljani. Tam so skozi vse praznične dni, od sobote do ponedeljka, organizirali veliki »Pirholov«, kateri vam že v imenu pove, kaj se tam počne. Akcija se začne ob 10h in traja cel dan, zabave pa je dovolj za vse generacije.

2018 04 01 pirholov 63 1024x683
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Amster 1140x530
To so top 4 potovanja za zaključek leta
Umag turisticno obmorsko mesto 1
Top hrvaška mesta, do katerih boste prišli v dveh urah
Slemenova c5a1pica 129 e28093 kopija
Vse top aktivnosti v Sloveniji
Roast chesnuts
Kam gremo ta konec tedna?
1 dsc02338
Najlepši razgledi na Blejsko jezero
+