Woman black small
#topdružba t-shirts #topdružba t-shirts
VELIKONOČNI VIKEND - KJE GA BOŠ PREŽIVEL?
Author:
Semaforum Blog
Published 19. April 2019

Prov z nasmehom na obrazu vas pozdravljamo pred podaljšanim, velikonočnim vikendom. Smo sredi super časa v letu, kjer so temperature ravno pravšnje, da smo lahko zunaj v kratkih rokavih, a da še ne »zašvicamo«. In ker nam bo v velikonočnem vikendu šlo na roko tudi vreme, poglejmo, kaj vse boste lahko počeli v prihajajočih dneh!

DAN VINA IN ČOKOLADE

Danes vabi obala. Če si le lahko vzamete čas, skočite do Kopra in sigurno vam ne bo žal. V Taverni Koper se namreč danes odvija »dan vina in čokolade«. To pomeni, da boste lahko poizkušali vrsto različnih slovenskih in tujih sort, tako vina, kot čokolade. Odlična kulinarična kombinacija se začne ob 16h, traja pa vse do večernih ur.

Dsc 1359 original
Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
Lon
F , 42 years
POHOD OB POLNI LUNI

Ne samo, da je vikend velikonočni in s tem podaljšan, že začne se spektakularno – s polno luno. In ker je na Semaforumu ogromno zanimanja za pohode in aktivnosti v gorah, vam z veseljem sporočamo, da se boste danes lahko udeležili kar dveh pohodov ob polni luni. Eden se ob 19h začne v Trebnjem in vas popelje do hribovskega naselja, Vrhtrebnje, drugi, nordijski, pa ob 20h v Mariboru, na spodnji postaji mariborske vzpenjače. Najdite top družbo in se skupaj odločite, kam vas bo odpeljala pot.

M24 0773
Clicking the button below will create an activity.
IVAN ZAK

Podaljšan vikend pa ne prinaša samo praznikov in polne lune, veliko bo tudi možnosti za zabavo. V Celje tako dobro voljo in dobro glasbo prinaša Ivan Zak, ki bo nastopil v Pivnici Celjanka. Pridružite se mu ob tem kul večeru, kjer boste lahko na ves glas prepevali vse njegove največje uspešnice, od »Jedan u nizu« pa do »Tko mi te krade«.

Ivan zak1
Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
nino
M , 32 years
PIRHOLOV

Da pa poskrbimo tudi za tradicionalno mero zabavo, ker bo današnji vikend le velikonočni, vas vabi tudi Orehov gaj v Ljubljani. Tam so skozi vse praznične dni, od sobote do ponedeljka, organizirali veliki »Pirholov«, kateri vam že v imenu pove, kaj se tam počne. Akcija se začne ob 10h in traja cel dan, zabave pa je dovolj za vse generacije.

2018 04 01 pirholov 63 1024x683
Clicking the button below will create an activity.
Back to blog
Read more
Unnamed 3 min
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
Img 7284 min
Dvatisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto 2
Collage fotor min
Gore, kjer boš zagotovo naletel na GAMSA!
4915652820 5f82c2a085 b min
Dvatisočaki, ki jih boš z lahkoto osvojil
Veliki babanski skedenj min
Neznani vrhovi Slovenije
+