Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
NAJBOLJ ZANIMIVA POTOVANJA, ZA KATERA MORAŠ SLIŠATI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 07. maj 2019

Hej in prav lepo dobrodošli v še enem Semaforum blogu in lepo pozdravljeni v mesecu maju! Prvomajske počitnice so za nami in verjamemo, da jih je marsikdo od vas izkoristil za potepanje naokoli. Idej in ljubezni do potovanj pa nikoli prav zares ne zmanjka - zato si v svežem blogu preberite, kam vse jo v kratkem mahnejo Semaforumci in kateremu izletu se lahko pridružiš.

RAZISKOVANJE UKRAJINE

Julija se Črt odpravlja na raziskovanje Ukrajine. Zaenkrat je plan tak, da se na vzhod Evrope oddide s kombijem in razišče vsega po malo - mest, plaže in narave. Potovanje je tako zelo aktivno, je pa v tem delu leta Ukrajina gotovo najlepša. Od preživljanja časa v glavnem mestu Kijevu pa do potepanja ob obali Črnega morja - tole je top predlog za preživljanje poletnih počitnic, piši Črtu za več infomacij!

https://www.semaforum.si/posts/13133

Ukraina650 st
NEAPELJ IN VEZUV

Nina ima za poletne počitnice super idejo - želi si obiskati naše zahodne sosede. V Italiji je nešteto zanimivih destinacij, vrednih ogleda, gotovo pa je jug Italije ena od njenih najbolj atraktivnih pokrajin. Tam ima Nina namen si ogledati Neapelj, skočiti do Pompejev, potem pa tudi na treking na Vezuv. Bi šel zraven? Potem se ji kar oglasi!:)

https://www.semaforum.si/posts/13119

20180911113723 panorama di napoli gettyimages
BACKPACKING PO MAROKU

Okej, izlet pred nami pa je gotovo najbolj vroč v temle blogu! Nina si poleti želi odpotovati do Maroka, kjer je plan deželo spoznati preko backpackinga. Potovanje si je zamislila kot low-budget varianto, čas pa ima od julija do sredine avgusta. Si za čisto novo preizkušnjo? Pošlji Nini sporočilo in v Maroko odpotujta skupaj!

https://www.semaforum.si/posts/13122

Moroccan city chefchaouen
PLAŽE V ALBANIJI

Že julija pa Damjan organizira super zanimivo raziskovanje Albanije z avtodomom. Marsikdo za to deželo pravi, da je po krivici zapostavljena, saj ponuja ogromno možnosti za odlično potovanje in v sebi skriva marsikater naravni biser. V planu je tako obisk čimvečih plaž in predvsem uživanje, zato se mu hitro oglasi.

https://www.semaforum.si/posts/13131

Ksamil beach
Nazaj na blog
Preberi še
Dsc05661 e1562755550120
Kje izkoristiti bone: planinski domovi
I k
Z eno vstopnico v 11 ljubljanskih muzejev in galerij
Pix2
Kje izkoristiti bone: turistične kmetije
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
+