Support Semaforum! Support Semaforum!
NAJBOLJ ZANIMIVA POTOVANJA, ZA KATERA MORAŠ SLIŠATI
Author:
Semaforum Blog
Published 07. May 2019

Hej in prav lepo dobrodošli v še enem Semaforum blogu in lepo pozdravljeni v mesecu maju! Prvomajske počitnice so za nami in verjamemo, da jih je marsikdo od vas izkoristil za potepanje naokoli. Idej in ljubezni do potovanj pa nikoli prav zares ne zmanjka - zato si v svežem blogu preberite, kam vse jo v kratkem mahnejo Semaforumci in kateremu izletu se lahko pridružiš.

RAZISKOVANJE UKRAJINE

Julija se Črt odpravlja na raziskovanje Ukrajine. Zaenkrat je plan tak, da se na vzhod Evrope oddide s kombijem in razišče vsega po malo - mest, plaže in narave. Potovanje je tako zelo aktivno, je pa v tem delu leta Ukrajina gotovo najlepša. Od preživljanja časa v glavnem mestu Kijevu pa do potepanja ob obali Črnega morja - tole je top predlog za preživljanje poletnih počitnic, piši Črtu za več infomacij!

https://www.semaforum.si/posts/13133

NEAPELJ IN VEZUV

Nina ima za poletne počitnice super idejo - želi si obiskati naše zahodne sosede. V Italiji je nešteto zanimivih destinacij, vrednih ogleda, gotovo pa je jug Italije ena od njenih najbolj atraktivnih pokrajin. Tam ima Nina namen si ogledati Neapelj, skočiti do Pompejev, potem pa tudi na treking na Vezuv. Bi šel zraven? Potem se ji kar oglasi!:)

https://www.semaforum.si/posts/13119

BACKPACKING PO MAROKU

Okej, izlet pred nami pa je gotovo najbolj vroč v temle blogu! Nina si poleti želi odpotovati do Maroka, kjer je plan deželo spoznati preko backpackinga. Potovanje si je zamislila kot low-budget varianto, čas pa ima od julija do sredine avgusta. Si za čisto novo preizkušnjo? Pošlji Nini sporočilo in v Maroko odpotujta skupaj!

https://www.semaforum.si/posts/13122

PLAŽE V ALBANIJI

Že julija pa Damjan organizira super zanimivo raziskovanje Albanije z avtodomom. Marsikdo za to deželo pravi, da je po krivici zapostavljena, saj ponuja ogromno možnosti za odlično potovanje in v sebi skriva marsikater naravni biser. V planu je tako obisk čimvečih plaž in predvsem uživanje, zato se mu hitro oglasi.

https://www.semaforum.si/posts/13131

Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+