Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
TOP 4 VIKEND DOGODKI, KI JIH NE SMEŠ ZAMUDITI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 25. maj 2019

Živijo in lepo pozdravljeni v še enem od vikend blogov, v katerih skupaj z vami preverimo, kje lahko konec tedna preživite najbolj pestro. Tokrat nas bo pot vodila v Kranjsko Goro in v Ormož pa vse do Ljubljane in Pivke. Kakšni dogodki pa vas tam čakajo? To si boste prebrali v nadaljevanju!

TEDX KRANJSKA GORA

Vsak izmed je verjetno do zdaj že kdaj naletel na katerega od zanimivih "Ted talks" predavanj, ki na spletni strani YouTube naberejo več milijon ogledov - ena od različic tega predavanja, TedX, pa je občinstvo našla tudi v Sloveniji. Tako boste nocoj v Kranjski Gori lahko prisluhnili veliko zanimivim predavateljem, kot so Matija Goljar, ustanovitelj Ustvarjalnika in podjetniku Joshu Rocchiu, italijanskemu Američanu z Gorenjske. Dogodek se začne ob 17h v dvorani Vitranc.

Ted talks education 1200x627
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
SIDDHARTA

Eden največjih glasbenih spektaklov ta vikend se bo nocoj odvijal v Ormožu. Na Mestni grabi bodo na festivalu, Zbudi se, Ormož, nastopili Siddharta in prepevali veliko svojih starih znanih hitov, pa tudi nekaj od novejših izdaj. Za vse rock navdušence je to večer, ki ga ne smete zamuditi, pa tudi vsi, ki bi radi bili malo nostalgični, ste danes zvečer vabljeni v Ormož.

Siddharta izstekani8
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
100 SUPOV NA LJUBLJANICI

Nekaj čisto drugačnega pa se bo jutri dogajalo v Ljubljani. Oziroma kar na Ljubljanici. V nedeljo se bo v prestolnici namreč odvila velika čistilna akcija mestne reke, čistilo pa jo bo kar 100 supov. Vse skupaj se začne ob pol devetih zjutraj na Špici in če želite videti, kako to izgleda, se le pridružite navijačem na bregovih reke. Če pa boste le slučajno šli mimo, zdaj veste, zakaj bo Ljubljanica jutri zelo prometna.

Ljubljanica 01
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Aleš
M , 45 let
TANKOVSKI VIKEND

Za konec pa smo prišparali enega najbolj zanimivih dogodkov ta konec tedna - cel vikend bodo v Pivki posvetili tankom. Namreč, v Pivki lahko obiščete Park vojaške zgodovine in skozi celoten vikend boste tam spoznavali njihov vozni park. Predstavili bodo celotno zbirko tankov, ujeli pa boste lahko tudi srečanje lastnikov starodobnikov, vozil Zastava. Danes in v nedeljo torej na ogled tankov in še česa vabi Park vojaške zgodovine v Pivki.

Fvz 2016 237 1024x683
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Dsc05661 e1562755550120
Kje izkoristiti bone: planinski domovi
I k
Z eno vstopnico v 11 ljubljanskih muzejev in galerij
Pix2
Kje izkoristiti bone: turistične kmetije
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
+