Support Semaforum! Support Semaforum!
TOP 4 VIKEND DOGODKI, KI JIH NE SMEŠ ZAMUDITI
Author:
Semaforum Blog
Published 25. May 2019

Živijo in lepo pozdravljeni v še enem od vikend blogov, v katerih skupaj z vami preverimo, kje lahko konec tedna preživite najbolj pestro. Tokrat nas bo pot vodila v Kranjsko Goro in v Ormož pa vse do Ljubljane in Pivke. Kakšni dogodki pa vas tam čakajo? To si boste prebrali v nadaljevanju!

TEDX KRANJSKA GORA

Vsak izmed je verjetno do zdaj že kdaj naletel na katerega od zanimivih "Ted talks" predavanj, ki na spletni strani YouTube naberejo več milijon ogledov - ena od različic tega predavanja, TedX, pa je občinstvo našla tudi v Sloveniji. Tako boste nocoj v Kranjski Gori lahko prisluhnili veliko zanimivim predavateljem, kot so Matija Goljar, ustanovitelj Ustvarjalnika in podjetniku Joshu Rocchiu, italijanskemu Američanu z Gorenjske. Dogodek se začne ob 17h v dvorani Vitranc.

Clicking the button below will create an activity.
SIDDHARTA

Eden največjih glasbenih spektaklov ta vikend se bo nocoj odvijal v Ormožu. Na Mestni grabi bodo na festivalu, Zbudi se, Ormož, nastopili Siddharta in prepevali veliko svojih starih znanih hitov, pa tudi nekaj od novejših izdaj. Za vse rock navdušence je to večer, ki ga ne smete zamuditi, pa tudi vsi, ki bi radi bili malo nostalgični, ste danes zvečer vabljeni v Ormož.

Clicking the button below will create an activity.
100 SUPOV NA LJUBLJANICI

Nekaj čisto drugačnega pa se bo jutri dogajalo v Ljubljani. Oziroma kar na Ljubljanici. V nedeljo se bo v prestolnici namreč odvila velika čistilna akcija mestne reke, čistilo pa jo bo kar 100 supov. Vse skupaj se začne ob pol devetih zjutraj na Špici in če želite videti, kako to izgleda, se le pridružite navijačem na bregovih reke. Če pa boste le slučajno šli mimo, zdaj veste, zakaj bo Ljubljanica jutri zelo prometna.

Clicking the button below will create an activity.
TANKOVSKI VIKEND

Za konec pa smo prišparali enega najbolj zanimivih dogodkov ta konec tedna - cel vikend bodo v Pivki posvetili tankom. Namreč, v Pivki lahko obiščete Park vojaške zgodovine in skozi celoten vikend boste tam spoznavali njihov vozni park. Predstavili bodo celotno zbirko tankov, ujeli pa boste lahko tudi srečanje lastnikov starodobnikov, vozil Zastava. Danes in v nedeljo torej na ogled tankov in še česa vabi Park vojaške zgodovine v Pivki.

Clicking the button below will create an activity.
Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+