Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
KAM ZA VIKEND?
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 31. maj 2019

Pa je pred nami še en konec tedna! Sicer je zadnje obdobje popolnoma v znamenju dežja, a kot pravi aktualna vremenska napoved, bo ta vikend le bolj sončen, kot ostali pred njim. Zato smo se odločili, da pogledamo po Sloveniji, da vidimo, kaj se zanimivega dogaja. Dogodkov za preživljanje prostega časa je dovolj, vi le s pomočjo Semaforuma spoznajte top družbo in se skupaj odpravite v vikend!

KOLESARSKI VZPON NA KATARINO

Katarina in Jakob sta ena od najbolj priljubljenih poti Ljubljančan in Ljubljančanov, saj ponujata ogromno narave zelo blizu prestolnice. Tokrat pa bo ta destinacija poskrbela tudi za vse ljubitelje kolesarstva, saj v nedeljo organizirajo kolesarski vzpon na Katarino. Štart je pri gostilni na Vihri do 11h, prireditev pa bo trajalo do 16h.

557c963362f83
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
TEK NA RATITOVEC

Nadaljujemo v športnem duhu in to čisto zares. Prav tako v nedeljo, se boste lahko udeležili mednarodnega teka na Ratitovec. To bo že 24.-a prireditev po vrsti in verjamemo, da boste tudi na njej na novo odkrili vse lepote te gore. Štartno mesto je v Železnikih ob 9h zjutraj, vse skupaj pa bo organizirano do 16h.

Glavna stran slika
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
PRAZNIK OLJK, VINA IN RIB

Za vse, ki pa bi konec tedna raje preživeli "guštarsko" in ne toliko športno, pa vas danes vabi Izola. Za vas ima en prav poseben dogodek in sicer praznik oljk, vina in rib. Vse skupaj se bo začelo ob 19h na Manziolijevem trgu, trajalo pa bo nekje do polnoči. Tam boste lahko poizkusili vse od najboljšega, kar ponuja ta regija in verjamemo, da izvedeli tudi za kakšen nov okus. In pazite to, hkrati bo v Izoli nocoj potekal tudi festival zlate oljčne vejice.

2
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
MC STOJAN

Za konec pa smo prišparali najbolj zabaven dogodek od vseh, namenjen vsem, ki si želite le sprostitve in dobre zabave. Za to bo danes sigurno poskrbel MC Stojan, priljubljen pevec, ki je na naših prostorih poskrbel za pravo euforijo s hiti, kot so "La Miami" in "Alo". Nocoj se lahko udeležite njegovega nastopa v ljubljanskem klubu Troja.

Stojan2
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Dsc05661 e1562755550120
Kje izkoristiti bone: planinski domovi
I k
Z eno vstopnico v 11 ljubljanskih muzejev in galerij
Pix2
Kje izkoristiti bone: turistične kmetije
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
+