Support Semaforum! Support Semaforum!
KAM ZA VIKEND?
Author:
Semaforum Blog
Published 31. May 2019

Pa je pred nami še en konec tedna! Sicer je zadnje obdobje popolnoma v znamenju dežja, a kot pravi aktualna vremenska napoved, bo ta vikend le bolj sončen, kot ostali pred njim. Zato smo se odločili, da pogledamo po Sloveniji, da vidimo, kaj se zanimivega dogaja. Dogodkov za preživljanje prostega časa je dovolj, vi le s pomočjo Semaforuma spoznajte top družbo in se skupaj odpravite v vikend!

KOLESARSKI VZPON NA KATARINO

Katarina in Jakob sta ena od najbolj priljubljenih poti Ljubljančan in Ljubljančanov, saj ponujata ogromno narave zelo blizu prestolnice. Tokrat pa bo ta destinacija poskrbela tudi za vse ljubitelje kolesarstva, saj v nedeljo organizirajo kolesarski vzpon na Katarino. Štart je pri gostilni na Vihri do 11h, prireditev pa bo trajalo do 16h.

Clicking the button below will create an activity.
TEK NA RATITOVEC

Nadaljujemo v športnem duhu in to čisto zares. Prav tako v nedeljo, se boste lahko udeležili mednarodnega teka na Ratitovec. To bo že 24.-a prireditev po vrsti in verjamemo, da boste tudi na njej na novo odkrili vse lepote te gore. Štartno mesto je v Železnikih ob 9h zjutraj, vse skupaj pa bo organizirano do 16h.

Clicking the button below will create an activity.
PRAZNIK OLJK, VINA IN RIB

Za vse, ki pa bi konec tedna raje preživeli "guštarsko" in ne toliko športno, pa vas danes vabi Izola. Za vas ima en prav poseben dogodek in sicer praznik oljk, vina in rib. Vse skupaj se bo začelo ob 19h na Manziolijevem trgu, trajalo pa bo nekje do polnoči. Tam boste lahko poizkusili vse od najboljšega, kar ponuja ta regija in verjamemo, da izvedeli tudi za kakšen nov okus. In pazite to, hkrati bo v Izoli nocoj potekal tudi festival zlate oljčne vejice.

Clicking the button below will create an activity.
MC STOJAN

Za konec pa smo prišparali najbolj zabaven dogodek od vseh, namenjen vsem, ki si želite le sprostitve in dobre zabave. Za to bo danes sigurno poskrbel MC Stojan, priljubljen pevec, ki je na naših prostorih poskrbel za pravo euforijo s hiti, kot so "La Miami" in "Alo". Nocoj se lahko udeležite njegovega nastopa v ljubljanskem klubu Troja.

Clicking the button below will create an activity.
Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+