Support Semaforum! Support Semaforum!
SOPOTNIKI ZA NAJUGODNEJŠA POTOVANJA
Author:
Semaforum Blog
Published 25. June 2019

Hej! Si z eno nogo že na počitnicah? Ali se na dopust šele odpravljaš? Pred glavno sezono smo Semaforumci poskrbeli za top presenečanje: od danes naprej lahko z le enim klikom najdeš družbo za najugodnejša potovanja.

SODELOVANJE S PORTALOM POCENIPOTOVATI

Pocenipotovati.si je informativni portal na katerem so dnevno objavljene najcenejše ponudbe za potovanja po svetu. Ob vsaki ponudbi je moder gumb "NAJDI SOPOTNIKA." S pritiskom na gumb se samodejno ustvari objava na Semaforumu preko katere te bodo lahko kontaktirale osebe, zainteresirane za potovanje.

DRUŽBA ZA NAJUGODNEJŠA POTOVANJA

Na Semaforum profilu portala Pocenipotovati.si www.semaforum.si/pocenipotovati si lahko ogledaš vse najugodnejše ponudbe, za katere uporabniki že iščejo družbo.

S KLIKOM DO POTOVANJA

Sedaj pa hitro pogledati vsa najugodnejša potovanja. Si vedel, da greš lahko v Valencio za 3 dni za samo 99€?

Vsa najugodnejša potovanja najdeš na https://www.pocenipotovati.si. S klikom na gumb pa se ti pridruži še top sopotnik oziroma sopotnica.

AJA ŠE TO.. KAKO JE OBJAVA VIDNA NA SEMAFORUMU

Objave, ki jih uporabniki objavijo preko portala Pocenipotovati izgledajo kot na sliki desno. Zgoraj je ime uporabnika, potem njegova starost in naslov potovanja ter cena, za katerega išče družbo.

Znotraj objave je napisano, da je bila objavljena preko portala Pocenipotovati.

Pa dobro potujte! :)

Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+