Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
KAM TO NEDELJO
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 29. junij 2019

Ne samo, da je poletje že tu, vreme nam zares streže z najbolj vročimi dnevi v letu. In ker so takšni dnevi idealni za vse možne aktivnosti, ki vam padejo na pamet, smo tudi ta vikend na Semaforum blogu zbrali tiste najbolj zanimive, ki se bodo dogajale po celi Sloveniji. Vaša naloga je le, da izberete tisto, ki vam je najbolj všeč in se s top Semaforum družbo tja odpravite skupaj. Ste pripravljeni?

FESTIVAL SIVKE NA KRASU

Okej, verjetno se lahko strinjamo vsi, da je vonj sivke eden najlepših in da vse vrne v čudovite kraje s še lepšimi spomini. Če pa si predstavljate, da lahko vso sivko regije in vse izdelke iz te dišeče rastline doživite na enem mestu, potem verjamemo, da ste navdušeni že zdaj. Jutri se lahko v Ivanjem Gradu pri Komnu udeležite festivala sivke na Krasu, ki se začne ob devetih zjutraj, traja pa skozi cel dan do sedmih zvečer.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Mica
Ž , 49 let
simona
Ž , 38 let
KASAŠKE DIRKE

Marsikdo od vas je oboževalec športa, tako aktivno kot pasivno. In če bi se v teh temperaturah raje prepustili spremljanju športne prireditve, se bo za vas nekaj zanimivega dogajalo v Ljubljano. Jutri bodo na hipodromu Stožice organizirane kasaške dirke, ki se začnejo ob treh popoldne. Poleg samih dirk bo zraven poskrbljeno tudi za pester zabavni in kulinarični program.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
SVETOVNI POKAL V SLALOMU NA DIVJIH VODAH

Morda ste hitro prebrali in si mislili, okej, kakšen slalom se lahko organizira sredi poletja, a tisti na divjih vodah je še kako mogoč! Še ena luštna stvar za vse, ki radi spremljate športne prireditve, so bo jutri zgodila v Ljubljani v Tacnu. Tam bo namreč potekal svetovni pokal v slalomu na divjih vodah in verjemite, navkljub hladni reki bo tekmovalcem vaše navijanje še kako prav prišlo. Prireditev se začne nekaj po trinajsti uri popoldne.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
DRUŽINSKI DAN Z EKSOTIČNIMI ŽIVALMI

Da pa današnji vikend blog zaključimo mirno in v družinskem stilu, pa se bomo odpravili v Sevnico. Jutri bo tam potekal pravi družinski dan z eksotičnimi živalmi, kjer boste v športnem domu Sevnica od blizu videli eksotićne živali, se igrali z dihurčki in slikali s kačo. Dogodek organizira društvo ljubiteljev eksotičnih živali, tako da je glavni namen odpraviti predsodke do teh čudovitih bitij. Vse skupaj štarta ob 9h zjutraj.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+