Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
TOP 4 OTOKI, KI JIH ENKRAT MORAŠ DOŽIVETI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 02. julij 2019

Drage bralke in bralci, en top poletni pozdrav prvič pošiljamo v juliju! Eden od najbolj vročih mesecev je štartal in mi se ga že zelo veselimo. Ne samo zato, ker so mesta bolj prazna, ampak ker je idej za aktivnosti izven njih toliko več. In če ste eni tistih, ki ste si vedno želeli izkusiti drugo kulturo in odpotovati malo dlje, a nikoli ni bilo pravega časa ali družbe, je tole vaša priložnost. V današnjem blogu si preberite, na katere vse otoke oziroma otočja v prihodnjih mesecih potujejo Semaforumci, ter te kot sopotnika z veseljem vzamejo zraven!

OTOK SAL

Že takoj na začetku vas peljemo v Afriko. Natančneje, na zahodno obalo, blizu Senegala, kjer ležijo Zelenortski otoki. So samostojna republika, ki pa pozna še nekaj drugih imen. Nekateri jim rečejo tudi Kapverdski otoki, domačini pa radi uporabljajo ime "Cabo Verde". Dolga stoletja so bili portugalska kolonija, zdaj pa s svojo lepoto vabijo cel svet. In na enega od njih, pravzaprav najbolj priljubljenega, na otok Sal, te letos vabi Šeli.

https://www.semaforum.si/posts/14206

Sal
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
SAMOS

Nadaljujemo z obalo Grčijo. Ta obmorska država je seveda znana po nešteto lepih otokih, od Krete do Mikonosa, pa do Santorinija in Zakintosa, ki so le eni najbolj obiskanih. Zelo priljubljen pa je tudi otok Samos, kamor te na počitnice prav tako vabi Šeli, a gre tokrat za last minute ponudbo, tako da, časa ni več veliko, hitro se ji oglasi!

https://www.semaforum.si/posts/14208

Samos 0
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
FILIPINI

Ker smo resno mislili, da je današnji blog za vse, ki želite odpotovati čimdlje in spoznati druge kulture, se dajmo zdajle odpravit v Azijo, kjer nas čakajo čudoviti Filipini. Tudi to otočje vabi iz nešteto razlogov in lahko tam preživimo cel mesec, pa ne bomo odkrili vsega, a mislimo, da je tudi nekaj dni dovolj za ta raj. Drugo leto se tja odpravlja tudi Lori, tako da imata dovolj časa, da splanirata te počitnice!

https://www.semaforum.si/posts/14205

Csm elnidohome 862d8ee5d9
ZANZIBAR

Če pa smo že začeli z Afriko, dajmo tu tudi zaključit. A ker je ta celina ogromna, vas tokrat vabimo na jugovzhodno obalo, kjer leži otok Zanzibar. Čeprav je uradno del Tanzanije, se obnaša dokaj samostojno in tudi na njem boste kot v drugem svetu. Najbolj znano, "Kamnito mesto", vsakogar sprejme z dobrodošlico in ponuja veliko zanimivega. To in še gotovo kaj več, lahko letos doživiš s Stašo, ki se odpravlja prav na Zanzibar. Bi šel zraven? Potem ji kar napiši sporočilo.

https://www.semaforum.si/posts/14179

Check out prison island prison island zanzibar shooting with the drone 980x551
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Dsc05661 e1562755550120
Kje izkoristiti bone: planinski domovi
I k
Z eno vstopnico v 11 ljubljanskih muzejev in galerij
Pix2
Kje izkoristiti bone: turistične kmetije
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
+