Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
KAM ZA VIKEND?
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 04. julij 2019

Pa smo že načeli tudi najbolj vroč mesec v letu, julij je tu in z njim tudi prvi julijski vikend. Konci tedna so namenjeni za polnjenje baterij in za početje stvari, ki jih čez teden ne utegnete - a v poletnih dneh je vse to malo bolj živahno. Zato tudi tale vikend nič ne špara z energijo in vas na vseh koncih Slovenije čaka z zanimivimi ponudbami za druženje. S pomočjo Semaforuma spoznaj top družbo in se skupaj odpravite vikendu naproti!

GIBONNI

Dajmo začet ta konec tedna glasbeno in morsko, kot se zadnje dni zaradi temperatur tudi počutimo. V soboto se boste lahko totalno osvežili in natrenirali grlo na koncertu Gibonnija, ki prihaja v bližino Kopra. V "music parku" Dekani-Bivje je namreč organiziran njegov koncert na prostem, na katerem boste slišali vse Gibbotove uspešnice, od Libar in Činim pravu stvar, pa do Divlji cvit in še katere novejše.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
FESTIVAL ŠVIC

In če smo današnji blog že začeli glasbeno, ga dajmo takole tudi nadaljevati. Jutri, v petek, štarta dobro poznani in zelo obiskan festival Švic. V Čatežu pri Trebnjem se vsako leto zgodi ta med mladimi hudo popularen glasbeni festival, ki bo tudi letos poskrbel za vrhunske glasbene goste. V petek in soboto boste tako lahko uživali v skupinah MI2, Prljavo Kazalište, S.A.R.S. in marsikateri drugi.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
NINA PUŠLAR

Okej, kot kaže bo ta konec tedna totalno glasbeno obarvan, saj je tudi naslednji predlog za aktivnost koncert. Na Gorenjsko, v letno gledališče Khislstein v Kranju, jutri prihaja ena najbolj popularnih slovenskih pevk, Nina Pušlar. Če želite njen nastop doživeti na malo drugačni lokaciji in za ta dogodek potrebujete le še top družbo, kliknite na spodnji gumb, "Najdi družbo" in se s Semaforumom odpravi na koncert Nine Pušlar!

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
ŽETEV SIVKE

Po vseh živahnih koncertih, pa se bo sigurno najbolj pasalo vrnit v naravo in uživat v njenih lepotah. Zato, kot nalašč, prav ta vikend, v soboto in nedeljo, v Vedrijanu v Goriških Brdih poteka žetev sivke. Tam boste sodelovali v žetvi s srpom, se udeležili tekmovanja v hitrostni žetvi, ogledali destilacijo eteričnega olja sivke, poskrbljeno pa bo tudi za otroke in to s celim kupom delavnic, primernih tudi za odrasle. Za sodelovanje je potrebna prijava in sicer na vonjpoletja@gmail.com. Ob prijavi zapišite vaše ime in priimek udeleženca, elektronski poštni naslov in telefonsko številko za obveščanja ter datum udeležbe na žetev in/oz. delavnice.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+