Support Semaforum! Support Semaforum!
KAM ZA VIKEND?
Author:
Semaforum Blog
Published 12. July 2019

Sredi julija smo, sredi vročega poletja, ki pa nas vseeno sem in tja preseneti z dežjem. Če pa je vreme le suho in toplo, po Sloveniji vsak konec tedna najdemo kup zanimivih aktivnosti in tudi ta vikend bo tako. Obiskali bomo zanimiv festival, se razgibali na prostem, nabirali borovnice, najprej pa poglejmo, kaj so letos pripravili na Pivu in cvetju!

PIVO IN CVETJE

Tudi letos se je Laško spremenilo v prizorišče dobro znanega festivala Pivo in cvetje. Festival je štartal že včeraj, dogajalo pa bo še danes in jutri. Kaj lahko, poleg velika piva in cvetja, letos ujamete v Laškem? Danes nastopa Gorana Korana in skupine Šank Rock, jutri pa nastope Jana Plestenjaka, Big Foot Mame in Mambo kingsov. Spoznaj top Semaforum družbo in se v Laško odpravite skupaj.

Vir: STA

Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
Sebastjan
M , 41 years
Janko
M , 40 years
ZUMBA NA PROSTEM

Ni lepšega, od prijetnega dne, sončnega in suhega vremena, ter rekreacije na prostem. Ker se tega pri nas dobro zavedamo, se boste lahko v nedeljo udeležili zumbe na prostem. Zanimiva in drugačna športna aktivnost se bo odvijala v Ljubljani na Špici, z začetkom ob desetih. Športno opremo imejte s seboj:)

Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
Petra
F , 52 years
Janko
M , 40 years
PRAZNIK BOROVNIC

Pazite to, ena velika in sladka prireditev, bo v soboto potekala v Borovnici. Praznik tega malega kraja ga bo za en dan spremenil v prestolnico zabave, saj boste tam ob domači glasbi lahko poizkušali na kupe borovnic in izdelkov iz njih, domači med in dobre iz drugega jagodičevja. Na voljo bo tudi naravna kozmetika, ob 9.30 pa bo poseben, muzejski vlak, krenil iz Ljubljane in pripeljal v samo središče dogajanja. Prireditev bo v vsakem vremenu.

Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
Alenka
F , 56 years
TRŠKI DNEVI

Ena zelo zanimiva in prav tako simpatična prireditev, pa se ta teden dogaja tudi v Žužemberku. Trški dnevi so naziv za čas, ko se to malo mesto spremeni v časovni stroj in vas popelje nazaj v srednji vek. Te dni občina namreč praznuje svoj praznik in je takrat tam največ dogajanja. Od številnih prireditev, pa do srednjeveških stojnic, ki vas bodo čakale v nedeljo. Poleg tega lahko čas v Žužemberku izkoristite tudi za kopanje v Krki in pohodom po okoliških poteh.

Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
Brigita
F , 51 years
frane
M , 61 years
Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+