Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
DESTINACIJE, KI JIH NE SMEŠ ZAMUDITI: TOP 4
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 15. julij 2019

Drage bralke in bralci, lepo pozdravljeni v novem Semaforum blogu, ki že komaj čaka, da vas odpelje na raziskovanje. Večina ljudi potuje prav za to, da spozna nekaj novega in te vtise prinese domov. Velikokrat nam potovanja spremenijo način razmišljanja in so zato zelo koristna. Ta hip te na Semaforumu čaka kar nekaj zelo zanimivih in tista najbolj atraktivna, smo zate zbrali v enem blogu. Kar pogumno se oglasi komu od uporabnikov in se skupaj čimprej odpravite na drug konec Evrope!

ISTANBUL

Istanbul ali Carigrad, največje turško mesto navdušuje na obeh kontinentih. Pestra kulinarika, bogata zgodovina in ugodne cene, sigurno je kaj od tega pritegnilo Urško, da se odpravlja prav tja. Če bi se ji rad pridružil in ujel poceni ponudbo, se ji oglasi in dopust v Turčiji doživite skupaj!

https://www.semaforum.si/posts/14561

MAROKO

Na čisto drugo stran pa vleče Luko. Maroko je že nekaj časa med top destinacijami na Semaforumu in tudi v najbolj vročih dneh mu priljubljenost ne upada. Afrika je tako raznolik kontinent, da bi ga težko opisal z eno besedo, a je verjetno prav ta najbolj primerna - raznolik. Tako bi lahko opisali tudi Maroko, kjer se lahko zgubiš na pisanih tržnicah, odkrivaš neverjetne puščave in potuješ ob neskončnih plažah, katere marsikdo izkoristi za surfanje. Bi se pridružil Luki? Potem pa se mu kar hitro oglasi in lahko ujameta še hudo poceni ponudbo.

https://www.semaforum.si/posts/14553

MALLORCA

Nobena skrivnost pa ni, da počitnice marsikdo rad izkoristi tudi za polnjenje baterij in ležanje na plaži - in s tem je popolnoma vse v redu. V Evropi najdemo ogromno takih destinacij, kjer se da hudo dobro uživat in tudi Mallorca je ena od njih. Bi do tja rad prišel in tam bival poceni ter v top družbi? Potem pa nič čakat in se hitro oglasi Bojanu.

https://www.semaforum.si/posts/14549

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
EUROTRIP

Ok, vemo, kaj manjka. Vse to se dobro sliši, a je za vaš raziskovalni duh premalo. Evo, tudi na vas, najbolj avanturistične mislimo na Semaforumu in ti nazadnje ponujamo aktivnost, s katero boste naenkrat doživeli vse. Nadja se odpravlja na "eurotrip", budget potovanje, na katerem se bo videli vse, od Benetk, Azurne obale in Barcelone, pa do Madrida in Pariza. Si za? Potem pa kar hitro Nadji pošlji sporočilo.

https://www.semaforum.si/posts/14556

Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+