Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
NAJBOLJ ZANIMIVA POTOVANJA TA HIP
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 23. julij 2019

En vroč pozdrav vsem bralkam in bralcem, sredi poletja, sredi vročinskega vala smo in če pogledate na koledar, vidite, da gre julij h koncu, ostal pa je vsaj še en mesec vročih temperatur. Zato tudi na Semaforum blogu le nadaljujemo s super idejami za potovanja, ki jih vsak dan prispevate prav vi. V današnjem blogu si tako lahko preberete tiste najbolj zanimive, kot recimo že tole - jutrišnji ogled sončnega zahoda na Debeli peči. Si za? Potem se oglasi Mirku!

https://www.semaforum.si/posts/14705

SARDINIJA

Na začetku današnjega bloga bomo odpotovali na zgodovinsko in geografsko bogat otok, Sardinijo. Leži v Sredozemskem morju, zahodno od Italije in južno od Korzike, ponuja pa obilo možnosti za pester dopust. Kulinarika, narava in zgodovina so le eni od teh, zato nam je čisto jasno, zakaj se Dejan odpravlja prav tja. Če bi se mu septembra na tem potovanju rad pridružil, se mu oglasi kar zdaj!

https://www.semaforum.si/posts/14759

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
SOŠKA POT

Ideja za izlet, ki je ta teden med vami vzbudila največ zanimanja, pa se nahaja kar na naših koncih. Elina je dala dober predlog, namreč, iz Ljubljane bi se rada odpravila do Soške poti in jo dodobra raziskala. Ker nima lastnega prevoza, je trenuten načrt, da se tja odpravi z javnim prevozom in se jo tako doživi na še bolj poseben način. Bi se rad pridružil temu izletu? Potem se oglasi Elini in skupaj splanirajte skok do Zahodne Slovenije.

https://www.semaforum.si/posts/14746

Foto: David Tulc Zornik

JUG ITALIJE

Vračamo se v Italijo. Matej se tja odpravlja z družbo, v avtomobilu pa je prostor še za enega. Veliko bi se backpackalo, še več pa raziskovalo čudovite italijanske plaže. Če si za lowbudget odkrivanje nepozabne Italije, Mateju hitro napiši sporočilo in preveri, če sopotnika oz. sopotnico še vedno iščejo!

https://www.semaforum.si/posts/14710

VIETNAM

Za konec pa odhajamo najdlje. Vasja bi si želel obiskati Vietnam, pri tem pa je na pocenipotovati.si odkril noro ugodno povratno karto. Tako da če si kadarkoli razmišljal, kdaj bo prišel pravi trenutek za obisk te azijske države, to je tvoja priložnost - pošlji Vasji sporočilo in izlet splanirajte skupaj.

https://www.semaforum.si/posts/14735

Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+