Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
TOP POTEPI PO SLOVENIJI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 30. julij 2019

Na Semaforum blogu vas pozdravljamo že ob koncu julija. Upamo, da vam poletje mineva karseda pestro, raznoliko in aktivno, seveda pa smo veseli, če vam lahko ob tem pomagamo prav mi. Tudi v današnjem blogu smo zbrali nekaj zanimivih idej za aktivnosti po Sloveniji, katere vam bodo popestrile poletni dan ali pa celo podaljšan vikend. Kam se odpravljamo tokrat, dajmo skupaj preverit kar zdaj!

SUPANJE PO VIPAVI

Začenjamo z najbolj razburljivo idejo danes, ki je kot nalašč za vse, ki obožujete adrenalin v kombinaciji z vodo. Uporabnik Damjanko se to soboto odpravlja na supanje po reki Vipavi. V planu je, da se prvi dan pride od Dolenjega do Dornberka, drugi pa vse do Orehovelj. Za spanje bi bilo poskrbljeno v kempu Dornberk, za vse ostalo dogajanje pa poskrbite sproti. Če si za super aktiven izlet, se mu oglasi kar zdaj.

https://www.semaforum.si/posts/14893

Maxresdefault 3
CASTLE FESTIVAL

Okej, če smo začeli z enim konkretnim športnim predlogom, dajmo nadaljevati v obratni smeri in poskrbimo še za zabavo. Castle festival se vsako leto odvija na Kolpi in tokrat te zraven vabi Mark. Tja se odpravlja v petek, ostaja pa vse do nedelje. Če bi se mu rad pridružil, se mu kar hitro oglasi.

https://www.semaforum.si/posts/14849

7
TENIS

Kot kaže ste današnji blog opremili s športnimi idejami, tako da bo sigurno bolj športno obarvan. Tim rekreativno igra tenis in bi mu v teh poletnih dneh pri igri zunaj super prišla kakšna družba. Si za, da lepo vreme izkoristiš za takole rekreacijo? Super, potem se mu kar oglasi in klikni spodnji gumb, "Želim se pridružiti aktivnosti".

https://www.semaforum.si/posts/14803

Tenis costa del sol 2
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
FOTOGRAFSKI POTEP

Za konec pa smo prišparali aktivnost, katere se boste razveselili vsi, ki obožujete fotoaparat. Klemen te vabi na fotografski potep po Ljubljani in okolici, pri katerem lahko vadiš svoje spretnosti s kamero in se česa novega gotovo naučiš. Spomni se, v top družbi je vsaka aktivnost še bolj zanimiva in če je tale po tvojem okusu, pošlji Klemnu sporočilo in se dogovorita za termin.

https://www.semaforum.si/posts/14853

Stock photo 159358357
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Kolo min
Kolesarske ture s Semaforumci
Pogled na matkov kot
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Unnamed 3 min
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
Img 7284 min
Dvatisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto 2
Collage fotor min
Gore, kjer boš zagotovo naletel na GAMSA!
+