Support Semaforum! Support Semaforum!
TOP POTEPI PO SLOVENIJI
Author:
Semaforum Blog
Published 30. July 2019

Na Semaforum blogu vas pozdravljamo že ob koncu julija. Upamo, da vam poletje mineva karseda pestro, raznoliko in aktivno, seveda pa smo veseli, če vam lahko ob tem pomagamo prav mi. Tudi v današnjem blogu smo zbrali nekaj zanimivih idej za aktivnosti po Sloveniji, katere vam bodo popestrile poletni dan ali pa celo podaljšan vikend. Kam se odpravljamo tokrat, dajmo skupaj preverit kar zdaj!

SUPANJE PO VIPAVI

Začenjamo z najbolj razburljivo idejo danes, ki je kot nalašč za vse, ki obožujete adrenalin v kombinaciji z vodo. Uporabnik Damjanko se to soboto odpravlja na supanje po reki Vipavi. V planu je, da se prvi dan pride od Dolenjega do Dornberka, drugi pa vse do Orehovelj. Za spanje bi bilo poskrbljeno v kempu Dornberk, za vse ostalo dogajanje pa poskrbite sproti. Če si za super aktiven izlet, se mu oglasi kar zdaj.

https://www.semaforum.si/posts/14893

CASTLE FESTIVAL

Okej, če smo začeli z enim konkretnim športnim predlogom, dajmo nadaljevati v obratni smeri in poskrbimo še za zabavo. Castle festival se vsako leto odvija na Kolpi in tokrat te zraven vabi Mark. Tja se odpravlja v petek, ostaja pa vse do nedelje. Če bi se mu rad pridružil, se mu kar hitro oglasi.

https://www.semaforum.si/posts/14849

TENIS

Kot kaže ste današnji blog opremili s športnimi idejami, tako da bo sigurno bolj športno obarvan. Tim rekreativno igra tenis in bi mu v teh poletnih dneh pri igri zunaj super prišla kakšna družba. Si za, da lepo vreme izkoristiš za takole rekreacijo? Super, potem se mu kar oglasi in klikni spodnji gumb, "Želim se pridružiti aktivnosti".

https://www.semaforum.si/posts/14803

Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
FOTOGRAFSKI POTEP

Za konec pa smo prišparali aktivnost, katere se boste razveselili vsi, ki obožujete fotoaparat. Klemen te vabi na fotografski potep po Ljubljani in okolici, pri katerem lahko vadiš svoje spretnosti s kamero in se česa novega gotovo naučiš. Spomni se, v top družbi je vsaka aktivnost še bolj zanimiva in če je tale po tvojem okusu, pošlji Klemnu sporočilo in se dogovorita za termin.

https://www.semaforum.si/posts/14853

Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+