Woman black small
#topdružba t-shirts #topdružba t-shirts
NAJBOLJŠI VIKEND DOGODKI
Author:
Semaforum Blog
Published 02. August 2019

Lepo dobrodošli na Semaforum blogu v čisto novem mesecu. Julij je za nami, avgust pa se še sploh ni dobro začel, a že ima kup zanimivih idej za aktivnosti. V današnjem blogu si bomo pogledali, kaj se interesantnega dogaja po Sloveniji, vi pa si lahko na najbolj enostaven način, z enim klikom na gumb, najdete top Semaforum družbo, s katero se boste katerega od njih tudi udeležili.

PADALSKI POKAL

Tale blog začenjamo adrenalinsko. V Moškanjcih pri Ptuju bo čez vikend potekal veliki padalski pokal. Že ob devetih zjutraj boste lahko občudovali ta zanimiv šport in to v zelo profesionalni izvedbi. Zmagovalec bo domov odnesel pokal, vi pa zanimivo izkušnjo in morda navdih, da tudi sami nekoč poizkusite skočiti s padalom.

Wr spd
Clicking the button below will create an activity.
JELENA ROZGA

In dokler smo še ogreti in imamo v krvi adrenalin, vas vabimo v Veliko Polano, kjer bo ta vikend potekal Pomurski poletni festival. In prav jutri, v soboto, bo njegova glavna zvezda Jelena Rozga. Priljubljena hrvaška pevka bo zvečer prepevala svoje največje hite, že prej pa boste tam uživali v pestrem dogajanju.

Jelena2018 i940
Clicking the button below will create an activity.
ŠMARSKI TEK

Zdaj, ko smo obdelali opazovanje velike športne prireditve in poskrbeli za koncertno zabavo, pa vas vabimo, da se športu kar aktivno pridružite. Jutri bo na čudovitem koncu Slovenije potekal znani "Šmarski tek" s štartom ob 17h popoldne v Šmarju pri Sežani. Prijava na tek bo možna tudi na dan teka, bodo pa vas udeleženci veseli tudi kot navijaške vzpodbude.

Tekaski pozdrav jeseni arhiv zavod stip
Clicking the button below will create an activity.
PIKNIK KINO NA PROSTEM

Evo, za konec pa smo prišparali najbolj guštarski dogodek v vikendu, piknik kino na prostem v Portorožu. Na super lokaciji na plaži Bernardin se bo jutri ob 21h začela projekcija ta hip enega najbolj gledanih filmov, Levjega kralja. Če se želite udeležiti tega kul večera, pa nimate družbe, kliknite na spodnji gumb in se s pomočjo Semaforuma ta vikend odpelji v Portorož!

Otvoritev piknik kina s filmom bohemian rhapsody 3 kino bezigrad
Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
Vesna
F , 37 years
Back to blog
Read more
Dsc05661 e1562755550120
Kje izkoristiti bone: planinski domovi
I k
Z eno vstopnico v 11 ljubljanskih muzejev in galerij
Pix2
Kje izkoristiti bone: turistične kmetije
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
+