Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
KAM ZA VIKEND?
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 16. avgust 2019

Polovička avgusta je mimo, a mi verjamemo, da vas še vedno srbijo pete in da vas želja po aktivnostih zunaj ne mineva. Ravno obratno, ob tem času je razlogov za zabavo zunaj še več, poletje je v polnem teku, zato smo tudi ob tem koncu tedna za vas zbrali najbolj zanimive ideje za izlet. V top Semaforum družbi si tako naredite poletje po svoje in ustvarite nekaj nepozabnih poletnih večerov.

NOČNI GLOW TEK

Slovenija obožuje tek in vse, kar je povezanega z njim - radi spremljamo maratone, še raje pa se jih udeležujemo. In eden najbolj zanimivih tekov pri nas se bo zgodil prav v soboto v Prekmurju. V Murski Soboti bo potekal "nočni glow" tek, tekaška prireditev, pri kateri boste s pomočjo svetlečih predmetov, ki si jih nadenete na štartu, cel tek sijali - namreč, "noćni glow" se začne ob 20h zvečer. Prijava je še vedno možna na dan prireditve.

Glorun
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
danica
Ž , 61 let
OVČARSKI PRAZNIK

Slovenija resnično spada med najmanjše države sveta, a njena velikost nima prav nobene veze z njeno raznolikostjo. Od Primorske do Štajerske lahko uživamo v različni kulinariki, ljudeh, arhitekturi in kulturi na sploh. In eden takšnih, posebnih in svojih praznikov, se nam obeta ta vikend. V nedeljo bo v Šmihelu nad Mozirjem potekal že 42. ovčarski praznik. Tam boste doživeli predstavitev kmečkega življenja, blagoslov traktorjev, vlečenje vrvi in še marsikaj.

3270257
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Lojz
M , 69 let
VIKEND KISLIH PIV

Vsak popotnik, ki ima rad poletje, dobro ve, da je osvežitev na poti še kako pomembna in da je v teh dneh še posebej pomembno biti hidriran. In prav za dobro hidracijo in hkrati degustacijo, se bo v Ljubljani začelo skrbeti že danes in sicer na posebni prireditvi, vikendu kislih piv. Ta priljubljena poletna pijača je doživela že veliko preoblek, v pivnici Lajbah pa so kisli verziji namenili kar cel vikend.

Download 1
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
GOJINA NOČ

Za zadnji predlog pa smo prihranili najbolj zabavnega. Po celemu vikendu športanja in spoznavanja običajev, sigurno paše čisti odklop in prepevanje skozi celo noč. To se nam obeta na Gojini noči na Ptuju, kjer bosta jutri zvečer pred poslovnim centrom Goja, med drugim nastopala tudi Petar Grašo in Danijela.

9a32e13b0e3ced7d0611
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Kolo min
Kolesarske ture s Semaforumci
Pogled na matkov kot
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Unnamed 3 min
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
Img 7284 min
Dvatisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto 2
Collage fotor min
Gore, kjer boš zagotovo naletel na GAMSA!
+